​Як вибрати холодильник? Яку модель купити? Рекомендації

холодильник

Стара приказка говорить, що серце будинку - кухня. Тому багато людей докладають великих зусиль, щоб зробити це місце функціональним та комфортним. Найважливіший елемент кухні, без якого важко уявити повсякденне життя - це, звичайно, холодильник.

Як ви здогадуєтесь, ми можемо знайти на ринку безліч пропозицій цого виду техніки. Так, наприклад, холодильники від DomComfort відрізняються не тільки розмірами й конкретними технічними параметрами, але і технологіями, системами або додатковими функціями, що використовуються.

За такою різноманітності покупчі нер'дко спантеличені й не знають, як вибрати холодильник. Найпростіший спосіб сказати, що ідеальний холодильник - це той, який підходить для кухні, а також задовольняє потреби та вимоги його користувачів. Однак це не гарантує легкого вибору. На що ж звернути увагу, щоб зробити правильний вибір?

Який холодильник вибрати? Доступні типи

Щоб покупка була вдалою, варто розглянути це питання із різних сторін. Насамперед подумати про те, який тип холодильника вас цікавить. На разі розрізняють такі основні типи холодильників:

  • Однодверні.
  • Холодильники з двома дверцятами.
  • Холодильники Side by Side.
  • Холодильники French Door.

Однодверні холодильники

Ідеально підходить для невеликих квартир або дачних будинків. Вони можуть бути обладнані внутрішньою морозильною камерою або складатися тільки з самого холодильника. Мають невелику ємність, тому займають мало місця на кухні. Цей тип холодильника не вистачить на великий об'єм продуктів, тому він не стане вдалим вибором для сім'ї. Хоча ці пристрої зазвичай невеликі, споживання їх енергії протягом 24 годин може бути більшим, ніж здається. Тому варто уважно перевірити їхні параметри.

Холодильники з двома дверцятами

У них є окремий морозильник і кулер. Зона мороження, зазвичай, розташована внизу, хоча також є моделі з морозильником вгорі. Двохдверні холодильники в основному високі і, перш за все, мають велику ємність. Вони призначені для багатокімнатних квартир та для багатодітних сімей, які зберігають велику кількість їжі, хоча на ринку представлені варіанти із значною різницею в розмірах. Це найпопулярніший вид холодильників, можна сказати, що стандарт, як для будинків, так і для квартир.

Холодильники Side by Side

Пристрої з найбільшою місткістю, в яких є двоє дверей, які відкриваються назовні і розташовані поруч. З одного боку є морозильна камера, а з іншого - холодильник. Холодильники такого типу досить великі, саме тому вони підходять насамперед для великих, просторих кухонь. Вони зазвичай мають додаткові функції, такі як секція для води або льоду. Їх недоліком, є висока ціна. Варто також зазначити, що холодильник Side by Side витрачає багато енергії. Ці моделі часто оснащені додатковими елементами наприклад, виробником кубиків льоду.

Холодильники French Door

Ми маємо справу з комбінацією пристроїв Side by Side зі стандартними моделями. Холодильник обладнаний двома дверима, а внизу є ще одне відділення, яке виконує функцію морозильної камери. Завдяки цьому ми отримуємо величезну потужність та можливість вільного розміщення продуктів. Холодильники French Door зазвичай на найвищому рівні цінової категорії та експлуатаційних витрат. З іншого боку, вони забезпечують величезну ємність, яку можна використовувати для зберігання різних продуктів.

Інтернет-магазин “DomComfort” пропонує вигідні умови покупки техніки у розтермінування, тож якщо вам до вподоби модель, яка недоступна для разової покупки ви можете скористатися програмою щомісячної оплати.


Читати також