Купуємо модний дитячий одяг з США

модний дитячий одяг з США

Новий сезон - це головний біль для всіх мам. Прийшов час оновлювати гардероб дітей, адже вони ростуть не по днях, а по годинах! А вартість дитячого одягу в магазинах України чомусь найчастіше в два, а то і в три рази вища, ніж одягу для дорослих. І добре, якби за витрачені гроші ми отримували повноцінний вибір і відповідну якість, але в більшості випадків нічого, крім захмарних цін за крихітні сорочечки для немовлят або дитячі черевички турецько-китайського виробництва продавці в Україні запропонувати не можуть. А хочеться, щоб куплені дитячі речі були зручними, якісними і добре виглядали. Саме тому купити дитячий одяг з США - прекрасне рішення всіх проблем. Ця стаття розповість, яким виробникам одягу для дітей варто віддати перевагу і чому, на що звернути увагу при покупці і як підібрати правильний розмір речей.

Одяг для новонароджених

Для немовлят завжди потрібно багато одягу - адже брудняться малюки не те що кожен день - щогодини. Виростають малюки також з космічною швидкістю, ось чому одяг для новонароджених має бути недорогим - щоб його можна було часто міняти, і не шкода було викинути, коли маля з нього виросте або коли дитячі речі втратять вигляд через постійні прання. Однак у той же час, сорочечки і піжамки зобов'язані бути якісними і виготовленими з натуральних матеріалів, щоб ніжна шкіра дитини дихала, а шви не дратували і не натирали.

Якому виробнику дитячого одягу віддати перевагу і де купувати?

Коли справа стосується дітей такого ніжного віку, до вибору виробника потрібно підходити серйозно. На торгових майданчиках Америки завжди можна знайти докладну інформацію про будь-який бренд: яку він має репутацією, де виробляє свою продукцію, з якими матеріалами працює.

Ось деякі з марок дитячого одягу з США для новонароджених, на які варто звернути увагу:

  • Hudson Baby і Luvable Friends - дві лінії американського бренду Baby Vision, заснованого в 1998 році заповзятливими батьками США з метою виробляти якісний і різноманітний одяг для немовлят. Вся продукція виготовлена з 100% бавовни, а ціни коливаються від 1.99 $ до 9.99 $. Ці американські бренди, відомі прекрасною якістю тканин, також можуть порадувати економних батьків милими наборами з 4-х дитячих боді та чудовими комплектами на виписку для новонароджених. Що добре у цих моделей - це функціональний подвійний ряд застібок для швидко зростаючих діток і відсутність етикеток, щоб не дратувало шию маляти.
  • Carters - одні з провідних виробників дитячого одягу в США. Комірці на чоловічках та боді, які розтягуються щоб було легше протягнути одяг через голову новонародженого, рукавчики з рукавицями, щоб малюк сам себе не подряпав, еластичні резинки на штанцях на виріст - все це характерно для цієї популярної марки.
  • Crazy8 - відомий далеко за межами США американський бренд, що давно завойовав міцні позиції на ринку дитячого одягу. Чудове співвідношення «ціна-якість».
  • Gymboree - знаменитий бренд дитячого одягу, заснований в 1976 році. Вся продукція виробляється з суворою перевіркою якості і, незважаючи на це, продається за розумною ціною.

Модний дитячий одяг з США для юних леді та джентльменів

Дітки дорослішають, і у них вже починають з'являтися свої переваги в одязі. Дівчата хочуть бути схожими на мам, хлопчики - копіюють тат і обожнюють дитячі костюми з супергероями. Такий оригінальний, зручний і стильний одяг для дітей завжди можна знайти на торгових майданчиках США і у фірмових магазинах відомих брендів, як, наприклад, Carter's та OshKosh.

Шкільна форма для дітей

Ще одне важливе питання, яке постає перед батьками кожен новий навчальний рік, де купити шкільну форму, щоб вийшло і недорого, адже купувати річ, яку нікуди, крім як у школу, не надіти, за високою ціною - нерентабельно, і симпатично. Популярні американські бренди Gymboree та Crazy8, провідні виробники шкільної форми в США, рятують нас від цієї проблеми:

Одяг для підлітків

Акселерація йде повним ходом, тому мами і тата сучасних українських дітей часто виявляються в скрутній ситуації: наприклад, їх дитині вже не підходить нічого, що продають у дитячому відділі магазину, бо ніжка виросла в довжину тридцять сьомого розміру, а взуття для дорослих того ж розміру занадто широке. Та ж проблема виникає, коли купують одяг для підлітків: то рукава короткі, то в плечах тисне. Сайти дитячого одягу з США - справжній порятунок, адже там можна підібрати речі і взуття для дітей, користуючись фільтрами, які повністю відповідають індивідуальними параметрами.

Як підібрати правильний розмір дитячого одягу?

Вгадати з розмірами дитячого одягу з США, замовляючи речі через інтернет - завжди було завданням не з легких навіть для дорослих, які прекрасно знають свої параметри, що вже говорити про дітей, які постійно зростають! Помилок можна уникнути, якщо правильно виміряти дитину і зіставити результати з розмірною сіткою.

Виміряти зріст хлопчика чи дівчинки просто - притулите його впритул до стіни так, щоб і п'яти, і голова торкалися її, потім зробіть на стіні позначку, і виміряйте відстань від неї до підлоги сантиметровою стрічкою.

Якщо ви хочете купити дитині шапочку, вам буде потрібно виміряти окружність голови. Для цього прикладіть сантиметрову стрічку трохи вище потилиці, притисніть її пальцем, і акуратно обведіть навколо голови. Стрічка не повинна бути занадто вільною і не повинна пережимати дитині чоло. Результат переведіть в дюйми і зіставте з розмірною таблицею виробника.

Деякі практичні поради:

  • Обов'язково купуйте сорочечки, боді і комбінезончики трохи більше, якщо ваша дитина носить підгузник.
  • Вибирайте дитяче взуття на осінь і зиму з розрахунком на те, що малюк буде носити його з носочками і колготками, можливо навіть не з однією парою.
  • Верхній одяг варто брати на виріст, щоб до кінця сезону не з'ясувалося, що він вже став малий; рукава при цьому можна просто підкатать всередину.
  • Зверніть увагу, що вироби з бавовни часто сідають при пранні, тому купуйте їх на розмір - піврозміру більше.
  • Для того щоб заощадити, користуйтеся сервісами пошуку кращої ціни!

Читати також