Святкові привітання: що і де писати на листівці?

що писати на листівці

Ми робимо спеціальні побажання на різні випадки життя. Найпопулярніші з них - дні народження та іменини, але це не єдині свята, під час яких ми хочемо побажати своїм близьким все найкраще. Ми часто звертаємось з унікальними, теплими словами до молодят, свіжоспечених батьків або з посмішкою говоримо їх за столом напередодні Різдва. Вітальні листівки - популярна форма доброзичливих побажань. Але як правильно заповнити таку картку? Сьогодні ми розповімо про те, як правильно писати привітання на листівці чи в приватному повідомленні. Крім того, ви знайдете безліч ідей та натхнення для оригінальних та креативних листівок, а також гарні привітання з днем ангела та іменинами.

Вітальні листівки – у яких випадках ми їх найчастіше даруємо?

Дуже швидкий, динамічний і масовий розвиток поліграфічної галузі у 20 столітті призвів до популяризації листівок. Саме цей фактор виявився вирішальним у розповсюдженні ідеї кольорових листівок із щирими побажаннями, які слід надіслати коханим. Спочатку вітальні листівки найчастіше потрапляли в руки родини та друзів на Великдень та Різдво. Однак цей приємний звичай був настільки міцно закріплений, що листівки надсилались і в інших випадках. В даний час ми пишемо листівки на всі свята та події, з нагоди яких також надсилаємо спеціальні побажання. Більшість з них опиняються в руках іменинників та ювілярів, але часто їх можна зустрітиу молодої пари, свіжоспечених татусів та мам, а також у батьків та бабусь із дідусями з нагоди свого дня. Ми також вручаємо вітальні листівки жінкам на 8 березня та нашим дітям 1 червня. Іноді можна привітати людей, які щойно переїхали в нову квартиру або купили будинок і роблять т. зв. новосілля. Трохи молодша, але також дуже приємна традиція - роздавати вітальні листівки до Дня Святого Миколая. Ми готуємо спеціальні вітальні листівки до Дня закоханих - зрештою, вони потрапляють до рук нашої другої половини, тому вони повинні бути особливими!

Як писати епізодичні привітання?

Вже давно відомо, що найкращими побажаннями є ті, що йдуть прямо від серця. Якщо ви хочете принести особливу насолоду коханій людині, краще написати щось більше, ніж просто найкраще. Підбирайте слова для конкретної людини. Витратьте хвилинку і подумайте, чого вона може найбільше хотіти. Можливо, вона нещодавно скаржилася на свою роботу чи матеріальне становище, тож варто було б побажати їй підвищення та хорошу роботу? Але не надто зосереджуйтесь на цьому! Адже під час святкового дня ніхто не хоче думати про свої проблеми! Чудовою ідеєю буде якщо побажання відповідатимуть особливим побажанням інтересам та уподобанням даної людини. Для любителя тварин актуальним може бути побажання насолоди багатьма пухнастими друзями, для мандрівника безліч незабутніх вражень та відкриття цікавих місць, а для глибоко віруючих в благословення Боже - божественного захисту. Коли ви пристосуєте своє привітання до конкретної людини, воно, безсумнівно, принесе їм багато радості. Також не бійтеся гарного гумору! Якщо ви знаєте, що хтось цінує посмішку та вишукані жарти, і привід, для якого ви вручаєте листівку, підходить для цього, ви можете трохи освітлити помпезний тон і побажати виграшу в лотерею, великої кількості кольорових кульок та інших цікавих речей, які піднімуть настрій імениннику! Крім того, не забудьте ваші побажанням мають відповідати конкретному випадку. Зрештою, побажання та привітання повинні бути особливими. Буде гарною ідеєю згадати атмосферу Різдва, чудові моменти, пережиті на сьогоднішній день, перехід на наступний, ще кращий етап життя чи розвитку, та виклики, які ще чекають.


Читати також