Як вибрати відповідне ліжко для сну

ліжко для сну

Хіба ми можемо уявити наше життя без ліжка? Щоночі ми з радістю на нього лягаємо для отримання довгоочікуваного відпочинку. При неправильному виборі ліжка, а відповідно і неповноцінному сні, можна з легкістю заробити цілий ряд як фізичних, так і психічних захворювань. Ліжка можна вибрати і замовити в інтернет-магазині Delavega. В цій статті ми розберемо основні види ліжок.

Пружинні

Це найпоширеніший і широко відомий тип ліжок. Пружини в ліжку можуть розташовуватися в незалежних один від одного блоках, можуть бути по типу «змійка», або ж «Боннель». Основним недоліком даного типу ліжка є його скрип, також від систематичного механічного навантаження можлива деформація пружин, їх поломка.

Ліжко-книжка

Також досить популярна модель, яка поєднує в собі як ліжко, так і диван. Його дуже зручно можна розмістити у вітальні, до того ж днем воно буде диваном (не займає багато місця, зате може вмістити на собі до чотирьох осіб), а вже вночі ліжком. Не можна сказати, що це ідеальне ліжко, зате досить зручне, довговічне і за ціною цілком доступне. Основним недоліком є те, що при постійному складанні і розкладанні спинка ліжка-книжки треться об стінку, до якої притулена, і таким чином може обдерти шпалери або фарбу.

Ліжко-акордеон

Це ще один вид ліжка, який служить одночасно і диваном. Основними перевагами є простота в розкладанні спального місця (може з легкістю розкласти навіть дитина), а також в більшості випадків наявність змінних чохлів. Це дозволить вам при потребі змінити один чохол на інший (під час прання, при зміні пори року і т.д.).

Ліжко-софа і ліжко-тахта

Наступний тип ліжок, які спочатку пристосовані як для лежання, так і для сидіння. Часто розкладати їх не треба, але іноді доводиться для збільшення спального місця підставляти подушки, тумби і т.д. Найчастіше подібний варіант купують батьки для дитячої кімнати. Цілком зручний, компактний і доступний варіант.

Ліжко Дельфін

Даний тип ліжок поєднує в собі великий простір для сну і легку трансформацію. Спальний блок, який потрібно висунути найчастіше за допомогою невеликої ручки, знаходиться під, або ж за місцем для сидіння. Розкласти таке ліжко дитина може самостійно, так як не потрібно докладати значних фізичних зусиль. Це ліжко відрізняється надійністю і довговічністю, доступною вартістю і рівною поверхнею для здорового сну. Розраховане на вагу в межах 150-200 кг.

У магазині ви можете переглянути ще багато типів ліжок, так що вибирайте тільки те, що підходить саме для вас в категорії ціна-якість.


Читати також