Вибираємо постільну білизну від українского виробника

постільна білизна

Приступаючи до вибору постільної білизни, необхідно звернути увагу на кілька важливих моментів. Спонтанна покупка може викликати швидке розчарування і, як результат, відчуття того, що вас обдурили. Погана тканина і неякісний пошив сприяють швидкому зносу виробів, більш того - спати на такій білизні ви теж будете погано.

Основні параметри, що вимагають особливої уваги при покупці:

  • Інформація для покупця - виробник і його юридична адреса, комплектність, склад тканини. Якщо що-небудь з перерахованого відсутнє, такий товар краще відкласти в сторону.
  • Структура полотна. Розріджені нитки і потовщення на них є основною ознакою поганої якості продукції. Спати на такій білизні буде некомфортно, оскільки матеріал з неоднорідною структурою буде дратувати шкіру, викликати свербіж і дискомфорт.
  • Щільність тканини (вказується на етикетці). Як правило, позначається тільки відповідальними виробниками, такими, що відповідають за якість продукції. Для постільної білизни щільність повинна становити не менше 60 ниток на 1 см2.
  • Поради з прання. Якщо вказано, що максимально допустима температура становить 30 ° C, це означає, що у виробництві використовувалися неякісні барвники. Така тканина злиняє при першому пранні, втративши відразу свій товарний вигляд.
  • Запах. Відкрийте упаковку і понюхайте тканину. Якщо є характерний хімічний запах, комплект купувати не рекомендується.
  • Якість швів. При пошитті комплектів використовується спеціальний білизняний (французький) шов, який витримує інтенсивні прання і активну експлуатацію.
  • Цілісність полотен. Всі вироби в комплекті повинні бути скроєні із цільного шматка тканини.

Що ще треба врахувати

Перед покупкою обов'язково доторкніться до тканини або хоча б проведіть по ній долонею. Відчули шорсткості, нерівності, колючість і жорсткі ворсинки - відкладайте комплект в сторону.

М'яка постільна білизна українського виробника, махрові рушники на будь-який смак і багато іншого - все це справляє компанія домашнього текстилю Ауера. Все тільки з натуральних матеріалів для Вашого блага.

Ауера славиться тим, що продаж постільної білизни кращої якості здійснюється за прийнятними цінами. Сьогодні, коли недорога постільна білизна доступна кожному, хочеться вибрати все найкраще і безпечне. Саме тому впродовж років Ауера робить акцент на тих матеріалах, з яких виробляється постільна білизна.

Бавовняна і льняна постільна білизна сприяє хорошому сну, поліпшенню настрою і не має шкідливого впливу на шкіру, як деякі синтетичні тканини.

Для того, щоб придбати якісну постільну білизну оптом і в роздріб, компанія пропонує великий вибір кольорів, ілюстрацій і мотивів.

Якщо Ви бажаєте купити недорогe постільнe білизнe оптом, то подивіться каталог, ознайомтеся з сертифікатами якості та відповідності.


Читати також