20-11-2021 Розваги 187

«Аркейн» - новий анімаційний серіал

Новий секріал Аркейн

Не встигли передплатники Netflix взяти перерву після спекотних дискусій навколо «Ігри в кальмара», як на стрімінгу вже вийшов «Аркейн» — новий анімаційний серіал з культової гри League Of Legends, який бурхливо обговорюють у Мережі останні тижні.

Якщо ви думали, що до кінця року всі так і обговорюватимуть «Гру в кальмара», то у нас для вас погані новини: тепер для пустих розмов з колегами та друзями треба буде дивитися і «Аркейн».


Дія відбувається у вигаданих містах всесвіту League of Legends: аристократичному Пілтовері та Зауні, де мешкають бідняки та злочинці. Невдале пограбування лабораторії в Пілтовері групою злодіїв із Зауна обертається тим, що до світу повертається заборонена магія. Віковий рейтинг мультсеріалу — «16 +»

Що тут для себе знайдуть глядачі, які не грали у League Of Legends? Для початку, зрозуміло, анімацію: незважаючи на те, що кожен кадр детально опрацьовували на комп'ютері, вона виконана в дусі олдскульного малюнка від руки. Ну а по-друге, купу інших сюрпризів: від незвичайної розповіді в різних таймлайнах до чарівної тінейджерської драми.

«Аркейн», з одного боку, не те щоб видатний серіал (жанрових штампів тут вистачає), але це його сценарна недосконалість серед візуального генія виглядає по-своєму мило.


Читати також