26-11-2021 Розваги 132

Адам Драйвер розповів, що готовий повернутися до ролі Кайло Рена — але лише за однієї умови

Адам Драйвер. Новини кіно

Воно просте і складне одночасно.

В інтерв'ю для британського видання UNILAD актор Адам Драйвер розповів журналістам про свої нещодавні проекти — включаючи «Дом Гуччі», «Шлюбну історію» та «Останню дуель».

Зайшла мова і про його більш ранню роль Кайло Рена у кіновселенній «Зоряних війн».

Враховуючи реакцію фанатів на «Останніх джедаєв» та суперечливе ставлення до фіналу нової трилогії, було б не дивно почути, що актор не збирається повертається до виконання цього персонажа.

Але його відповідь виявилася несподіваною:

«Загалом я не проти. Для мене кіно — це середовище режисерів, і мені важливо працювати з видатними режисерами, і не має значення, якої величини. Свої переваги є у роботі з обома [відомими і ні]. Я просто стежу за людьми, з якими мені хотілося б працювати, і беру ролі, для яких, як на мене, я підходжу. Ні, я безперечно не проти [знов зіграти Кайло Рена]».

Іншими словами, якщо студії Lucasfilm захоче випустити новий фільм за участю Кайло Рена, їй доведеться вибирати режисера, з яким погодиться працювати Адам Драйвер.

Втім, з огляду на те, що дев'ята частина завершила сагу про Скайвокерів, персонаж може з'явитися знову лише у спін-оффі або фільмі-передісторії, як це було з Ханом Соло.


Читати також