26-11-2021 Розваги 125

Американський ютубер відтворив «Гру в кальмара»

Гра у кальмара в реальності

З усіма випробуваннями та грошовим призом.

Американський відеоблогер Джеймс Дональдсон, більш відомий як MrBeast, випустив 25-хвилинний відеоролик, де він реконструював випробування з популярного серіалу Netflix «Гра в кальмара».

У проекті взяли участь 456 незнайомих один з одним людей, а сам блогер та його команда виступили організаторами. Відтворили не лише локації, а й грошовий приз — щоправда, замість 45,6 млрд корейських вон переможець отримав 456 тисяч доларів.

Крім того, починаючи з другого туру учасники, що вибули, а також ті, хто вирішив добровільно піти після успішно завершеного раунду, отримали по кілька тисяч доларів кожен.

Зрозуміло, на відміну від серіалу, учасникам не загрожувала реальна небезпека — у гравців, що вибули, просто лопався пакет із фарбою на животі, а всі випробування були адаптовані для безпеки гравців.

Наприклад, перетягування каната та скляний міст проводилися над м'якими матами, а у фінальному турі замість гри у кальмара з ускладненням у вигляді ножів гравці із зав'язаними руками грали у «музичні стільці».

Реакція в соцмережах на цей проект виявилася неоднозначною: деякі хвалять автора за увагу до деталей та масштаби опрацювання, інші ж відзначають, що цей ролик йде врозріз із самою суттю шоу, яке демонструє потворність капіталізму.



Читати також