27-11-2021 Розваги 777

Новини кіно за тиждень. 27.11.2021

Новини кіно за тиждень. 2711.2021

Ми підготували для вас найцікавіші новини зі світу кіно за цей тиждень.


Вийшов трейлер фільму «Антитіла» із Джоном Малковичем

Представляємо український трейлер бойовика «Антитіла» із Джоном Малковичем в одній із головних ролей. У кінотеатрах фільм стартує з 20 січня 2022 року.

Дія фільму розгортається під час пандемії смертоносного вірусу – через півтора роки після того, як цивілізація впала в руїни, хаос та анархію. Колишньому агенту ФБР Бену необхідно захистити молоду жінку, яка має імунітет до хвороби. Головна небезпека для них походить від злочинного психопата Аарона, що має види на антитіла дівчини.


Дензел Вашингтон та Джон Девід Вашингтон зіграють батька та сина у новому фільмі

Дензел Вашингтон та Джон Девід Вашингтон

За повідомленнями Los Angeles Magazine, реальні батько та син Дензел Вашингтон та Джон Девід Вашингтон візьмуть участь у новій безіменній стрічці.

Деталі сюжету не повідомляються.

Раніше родичі частково ділили екран у байопіку «Малкольм Ікс» Спайка Лі та в нуарі «Диявол у синій сукні».

Вашингтон-молодший також виступав як продюсер у «Книзі Ілаю», постапокаліптичному трилері з Дензелом у головній ролі.

Хто виступить режисером майбутнього проекту, невідомо.

Дензел нещодавно поставив драму «Щоденник для Джордана» з Майклом Б. Джорданом, чий реліз був перенесений на 2022 рік.

Він також виконав велику роль у «Трагедії Макбета», яка стане доступною на стрім-сервісі Apple TV+ 14 січня.

Джон Девід закінчив зйомки у Девіда О. Расселла у також поки що безіменній стрічці.

У серпні з ним у головній ролі на Netflix вийшов трилер "Беккет".


Вийшов тизер нового сезону серіалу У Філадельфії завжди сонячно

Серіал «У Філадельфії завжди сонячно» прорвався крізь пандемійний простой минулого року та обзавівся новим тизером 15-го сезону! У майбутніх серіях комедії, яка ось-ось увійде в історію як найтриваліший ситком за весь час існування американського телебачення, герої зіткнуться з ковідом, «культурою скасування», а також вирушать до Ірландії осягати своє коріння.

Прем'єра відбудеться 1 грудня на телеканалі FXX, а 2 грудня – на стрімінг-сервісі Hulu.


Джаред Лето розповів про підготовку до зйомок «Дома Gucci»

Дім Гуччі. Джаред Лето

В інтерв'ю видання Vice лауреат «Оскара» Джаред Лето розповів про свою трансформацію в кримінальній драмі «Дім Gucci».

У фільмі Лето виконує роль одного із членів великої родини Паоло Гуччі.

«Наново оживлювати Паоло було схоже на виштовхування кулі для боулінгу з мого сфінктера. Не втомлюся повторювати, що моя дупа тремтіла на зйомках, як осиновий лист. Це була справжня фізична робота», – згадує Літо.

Він також додав, що дух Італії його не залишав упродовж усіх зйомок: «Я вдихав соус аррабіату. Замість крові у мене по жилах текла оливкова олія. Це було глибоке занурення. Якби мою шкіру взяли на аналізи, то здобули б сир пармезан! Це моє любовне послання до Італії».

Це не перший випадок, коли Лето практикує так званий method acting (вживання в роль за системою Станіславського): готуючись до ролі Джокера на зйомках «Загону самогубців», він роздавав своїм колегам мертвих щурів, використані презервативи та іншу атрибутику.

«Дім Gucci» Рідлі Скотта розповідає найновішу історію модної династії та вбивства спадкоємця бренду Мауріціо Гуччі (Адам Драйвер), якого замовила колишня дружина Патріція Реджіані (Леді Гага).

У фільмі також знімалися Аль Пачіно, Сальма Хайєк та Джеремі Айронс.


Вийшов новий трейлер комедії «Офіційний конкурс»

Офіційний конкурс

У Мережі з'явився новий розширений трейлер "Офіційного конкурсу" - сатиричної комедії про іспанську кіноіндустрію.

Головні ролі у ній виконали Пенелопа Крус та Антоніо Бандерас.

За сюжетом, два відомі актори (Бандерас і Оскар Мартінес) постійно сваряться на знімальному майданчику. Щоб їх примирити, продюсер картини, мільйонер із поганою славою, наймає ексцентричну постановницю зі своїми ефективними методами роботи.

Режисерами фільму виступили Гастон Дюпра та Маріано Кон («Шедевр»).

«Конкурс» був відібраний в основну програму останнього Венеційського кінофестивалю.

Українську прем'єру заплановано на 14 квітня 2022 року.

Антоніо Бандерас та Пенелопа Крус – головні іспанські актори сучасності. Їхнім останнім спільним проектом була драма «Біль і слава» Педро Альмодовара.

Крім «Болі і слави», де актори не з'являлися разом на екрані, вони також зіграли подружжя в комедії того ж Альмодовара «Я дуже збуджений».

З'явився трейлер мультфільму «Ліга монстрів»

Ліга монстрів

У Мережі вийшов новий ролик анімаційної комедії «Ліга монстрів» від стрімінгового сервісу Paramount+.

Дія сюжету відбувається у вигаданому світі, де особливо популярний монстричний ресnлінг.

Дівчина Вінні вирішує піти стопами батька і хоче натренувати монстра-аутсайдера Стіва (Вілл Арнетт) для участі у змаганнях. Стів постійно лінується і, схоже, не дуже хоче бути рестлером. Однак Вінні докладає неймовірних зусиль для досягнення своєї мети. Ці протиріччя викликають безліч курйозних моментів.

Режисером мультфільму виступив дебютант Хаміш Грув.

Спочатку «Лігу» мали випустити в кінотеатрах влітку 2020-го, проте кілька разів вимушено переносили і зрештою відправили на стрімінг.

Дата прем'єри в Україні поки що невідома, на Paramount+ стрічка буде доступна з 15 грудня.

Сюжет фільму засновано на коміксі Роба Харрелла.


Стали доступні кадри байопіка про менеджера The Beatles

Midas Man. Перші кадри

Deadline опублікував перші кадри біографічного фільму «Людина Мідас» (Midas Man).

Стрічка розповість про менеджера групи The Beatles Брайана Епштейна (зірка «Ферзевого гамбіту» Джейкоб Форчун-Ллойд) та його взаємини з ліверпульською четвіркою.

Midas Man

Фільм простежить шлях Епштейна з дитинства до першого знайомства з The Beatles 9 листопада 1961 року, до їхніх виступів та світової слави.

Членів групи зіграють актори-початківці Джона Ліс (Джон Леннон), Блейк Річардс (Пол МакКартні), Лео Харві Елледж (Джордж Харрісон) і Кемпбелл Воллес (Рінго Старр).

У картині також братимуть участь Едді Марсан та Емілі Вотсон (батьки Епштейна), Лукас Гейдж (коханець Епштейна Текс Елінгтон), Джей Лено та ін.

Зйомки стартували минулого місяця в Ліверпулі, проте були призупинені через пошуки заміни режисера: замість Йона на посту опиниться Сара Шугармен («Зірка сцени», «Сід і Ненсі»). Зараз картина знімається у Великій Британії, а після новорічних свят знімальна група вирушить для подальшої роботи до США.

Точна дата прем'єри «Людини-Мідаса» залишається невідомою.

Адам Драйвер розповів, що готовий повернутися до ролі Кайло Рена — але лише за однієї умови

Адам Драйвер. Новини кіно

Воно просте і складне одночасно.

В інтерв'ю для британського видання UNILAD актор Адам Драйвер розповів журналістам про свої нещодавні проекти — включаючи «Дом Гуччі», «Шлюбну історію» та «Останню дуель».

Зайшла мова і про його більш ранню роль Кайло Рена у кіновселенній «Зоряних війн».

Враховуючи реакцію фанатів на «Останніх джедаєв» та суперечливе ставлення до фіналу нової трилогії, було б не дивно почути, що актор не збирається повертається до виконання цього персонажа.

Але його відповідь виявилася несподіваною:

«Загалом я не проти. Для мене кіно — це середовище режисерів, і мені важливо працювати з видатними режисерами, і не має значення, якої величини. Свої переваги є у роботі з обома [відомими і ні]. Я просто стежу за людьми, з якими мені хотілося б працювати, і беру ролі, для яких, як на мене, я підходжу. Ні, я безперечно не проти [знов зіграти Кайло Рена]».

Іншими словами, якщо студії Lucasfilm захоче випустити новий фільм за участю Кайло Рена, їй доведеться вибирати режисера, з яким погодиться працювати Адам Драйвер.

Втім, з огляду на те, що дев'ята частина завершила сагу про Скайвокерів, персонаж може з'явитися знову лише у спін-оффі або фільмі-передісторії, як це було з Ханом Соло.


Вийшов новий тизер «Трагедії Макбета» Джоела Коена

Макбет Коена

A24 представила новий тизер "Трагедії Макбета".

Головні ролі у чорно-білій екранізації культової п'єси Вільяма Шекспіра зіграли Дензел Вашингтон та Френсіс МакДорманд.

За постановку відповідає Джоел Коен, який уперше знімав кіно без свого брата Ітана.

Нову кіноадаптацію легендарного твору знято в стилістиці експресіонізму німецького кінематографа 1920-30-х років.

Жорстокий і підступний лорд Макбет разом зі своєю дружиною вибирають зло як основний спосіб досягнення цілей. Обом незабаром доведеться розплатитися життям.

У фільмі також знялися Брендан Глісон («Залягти на дно в Брюгге»), Гаррі Меллінг («Хід королеви») та інші.

Світова прем'єра відбулася на нью-йоркському кінофестивалі.

Картина отримала захоплені відгуки серед критиків.

Прем'єра відбудеться на стрімінговому сервісі Apple TV+ вже 14 січня.


Американський ютубер відтворив «Гру в кальмара»

Гра у кальмара в реальності

З усіма випробуваннями та грошовим призом.

Американський відеоблогер Джеймс Дональдсон, більш відомий як MrBeast, випустив 25-хвилинний відеоролик, де він реконструював випробування з популярного серіалу Netflix «Гра в кальмара».

У проекті взяли участь 456 незнайомих один з одним людей, а сам блогер та його команда виступили організаторами. Відтворили не лише локації, а й грошовий приз — щоправда, замість 45,6 млрд корейських вон переможець отримав 456 тисяч доларів.

Крім того, починаючи з другого туру учасники, що вибули, а також ті, хто вирішив добровільно піти після успішно завершеного раунду, отримали по кілька тисяч доларів кожен.

Зрозуміло, на відміну від серіалу, учасникам не загрожувала реальна небезпека — у гравців, що вибули, просто лопався пакет із фарбою на животі, а всі випробування були адаптовані для безпеки гравців.

Наприклад, перетягування каната та скляний міст проводилися над м'якими матами, а у фінальному турі замість гри у кальмара з ускладненням у вигляді ножів гравці із зав'язаними руками грали у «музичні стільці».

Реакція в соцмережах на цей проект виявилася неоднозначною: деякі хвалять автора за увагу до деталей та масштаби опрацювання, інші ж відзначають, що цей ролик йде врозріз із самою суттю шоу, яке демонструє потворність капіталізму.


Дуейн Джонсон подарував ветерану автівку

Дуейн Джонсон

Дуейн Джонсон виклав у своєму Instagram відео, де він шокував глядачів свого нового фільму «Червоне повідомлення».

Актор заявився на сеанс і виступив із промовою. Зокрема він розповів, що хотів зробити щось особливе для одного конкретного глядача — ветерана Оскара Родрігеза. Джонсон викликав Родрігеза до себе і заявив глядачам, що його дуже зворушила його історія.

Актор розповів, що Родрігез піклується про 75-річну маму, працює персональним тренером, допомагає жінкам, які пережили насильство, і є лідером у своїй церкві. Крім того, він зробив величезний внесок завдяки своїй службі.

Але найцікавіше сталося після сеансу. «Скеля» зустрів Оскара біля виходу із зали та провів його до своєї машини, на сидінні якої лежала записка. У ній говорилося, що машина тепер належить Родрігезу.

«Щасливого Різдва тобі та твоїй родині», – підписав Джонсон. Ветеран розгубився і був шокований таким подарунком і спочатку навіть не повірив, адже він стільки разів бачив актора в цій машині. Потім він обійняв Джонсона, а той сказав: «Це просто любов. Просто так, брате. Просто любов».

Джонсон також зазначив, що спочатку хотів подарувати Porsche Taycan із фільму, але компанія відповіла відмовою, і тоді він просто вирішив віддати свою особисту машину.

«А тепер тільки залишилося збагнути, як мені дістатися додому», — підсумував Джонсон, залишившись без машини.


Мультфільм «Енканто» стартував краще «Дома Gucci»

Мультфільм Енканто

У США відбулося одразу дві великі прем'єри – нового мультфільму Disney «Енканто» та «Дома Gucci» Рідлі Скотта.

Але саме нова анімаційна стрічка «Мишиного дому» підірвала святковий прокатний вікенд у США з нагоди Дня подяки.

«Енканто» вдалося заробити 7,5 млн доларів у прем'єрний день, тоді як картина про вбивство Мауріціо Гуччі зібрала 4,2 млн.

Цілком очікувано, що у свята саме сімейні картини мають перевагу, але тут могли і зіграти свою роль стримані відгуки критиків на стрічку з Адамом Драйвером та Леді Гагою.

Також у прокат вийшла нова версія «Оселі зла». І хоч касові збори все ще не повернулися в норму після пандемії, результати цього тижня дуже обнадійливі.

В українському прокаті "Дом Gucci" та "Енканто" вже йдуть в кінотеатрах.

Мультфільм оповідає про дівчинку на ім'я Мірабель, яка живе в сім'ї, де всі мають чарівні здібності. Щоправда, вона ними не володіє, і саме їй судилося всіх врятувати.



Серіал Навколо світу за 80 днів. Трейлер

Навколо світу за 80 днів. Трейлер

Девід Теннант шукає пригоди в новому трейлері «Навколо світу за 80 днів»

Телеканал PBS випустив новий ролик до міні-серіалу «Навколо світу за 80 днів», головну роль у якому зіграв Девід Теннант («Доктор Хто»).

У новій адаптації культового роману Жюля Верна буде вісім епізодів. У них на глядачів чекають пригоди британського мандрівника Філеаса Фогга та його дворецького Паспарту.

За сюжетом Фогг уклав парі на 20 тисяч фунтів стерлінгів, пообіцявши об'їхати світ за 80 діб.

Роль Паспарту виконав Ібрахім Кома, а також у серіалі з'явиться поліцейська Фікс, яка працює на Скотланд-Ярд у виконанні Леоні Бенеш.

Режисером став Стів Беррон («Острів скарбів»), а над сценарієм попрацювали Ешлі Ферроу («Життя на Марсі») та Калеб Ренсон («Чисто англійські вбивства»).

Прем'єра відбудеться 2 січня 2022 року, хоча спочатку була запланована на жовтень.

«Навколо світу за 80 днів» (фр. Le tour du monde en quatre-vingts jours) — пригодницький роман французького письменника Жюля Верна, що розповідає про подорож ексцентричного і флегматичного англійця Філеаса Фогга та його слуги-француза Жана Паспарта.

Роман написаний у 1872 році і того ж року публікувався на сторінках щоденної газети «Le Temps»


Море Спокою. Ще один корейський серіал Netflix

Серіал Море Спокою

Вийшов тизер "Моря Спокою" - це ще один корейський серіал Netflix.

Детективний трилер, дія якого розгорнеться на покинутій місячній станції.

На YouTube вийшов перший офіційний тизер корейського науково-фантастичного серіалу "Море Спокою".

У ньому зіграли відомі за «Грою в кальмари» Кон Ю та Хо Сон-тхе.

Також одну з головних ролей отримала Пе Дуна, відома за «Хмарним атласом».

За сюжетом серіалу 2075 року на покинуту місячну станцію прилітає експедиція, яка має знайти загадкові зразки та розібратися в таємниці загибелі працівників місцевої лабораторії.

У низці країн Азії «Море Спокою» вийде вже 24 грудня 2021 року. У Європі та США шоу, ймовірно, стартує пізніше.

Поки що дати прем'єри на офіційному сайті сервісу немає.

Серіал не згадується у ролику грудневих прем'єр.

Море Спокою – море на видимому боці Місяця. Саме сюди у 1969 році вперше висадилися люди.


Вийшов фінальний трейлер мультфільму «Співай 2»

Співай 2

Студія Illumination представила фінальний трейлер продовження мультфільму "Співай".

У ньому можна почути пісні Дуа Ліпи та Аліші Кіз, а свої голоси героям знову подарували Скарлетт Йоханссон, Меттью Мак-Конагей, Терон Еджертон, Нік Кролл, Різ Уізерспун та ін.

До обов'язків режисера повернувся автор першої частини Гарт Дженнінгс.

Після того, як коала Бастер Мун зібрав разом найталановитіших звірів міста для свого пісенного шоу, для героїв все вийшло на новий рівень.

Тепер разом із відданою командою вокалістів він вирушить до світової столиці розваг Редшор-Сіті, де їм доведеться влаштувати грандіозне шоу, не маючи жодних зв'язків.

А на глядачів, у свою чергу, чекає нова порція хітів.

Нагадаємо, що «Співай» вперше вийшов у 2016 році і зібрав 635 млн доларів у світовому прокаті, тому сіквел був неминучим.


Netflix запустив у розробку фільм про Gorillaz

Netflix запустив у розробку фільм про Gorillaz

Ще минулого року стало відомо, що Netflix розробляє повнометражний мультфільм про гурт Gorillaz.

Зараз засновник гурту Деймон Албарн розповів, що справа зрушила з місця і вони вже пишуть сценарій для проекту.

«Зараз я в Лос-Анджелесі, тому що ми знімаємо повнометражний проект про Gorillaz із Netflix. Сьогодні вдень ми матимемо зустріч за сценаристом у Малібу», — написав музикант у своєму Twitter, прикріпивши інтерв'ю з Apple Music.

Про що конкретно розповість мультфільм, поки що невідомо, але раніше наголошувалося, що він буде дуже абстрактним.

За словами Албарна, це досить ризиковано випускати подібний проект, у тому числі тому, що хороша анімація вимагає великих вкладень.

Однак він вважає, що їх відео завжди вирізнялися високою якістю.

Також він розповів, що фільм буде натхненний роботами студії Ghibli Хаяо Міядзакі.

Коли конкретно вийде мультфільм, поки що невідомо.

А поки що на Netflix можна переглянути інший проект музикантів — Gorilazz present Song Machine.


Новини від Disney

Новини від Disney

Disney збільшить витрати на виробництво контенту у 2022 році до 33 млрд доларів

The Walt Disney Co. планує збільшити свої витрати на створення контенту.

Так, у 2022 році компанія витратить 33 млрд доларів на створення нових проектів для кінотеатрів та стримінгу.

Фіскальний рік для компанії розпочався вже 1 жовтня, а подробиці про суму стали відомі завдяки щорічному звіту, поданому до Комісії з цінних паперів.

Це означає, що студія збільшить витрати на 8 млрд. порівняно з 2021 роком, коли вона витратила 25 млрд. доларів.

Такий стрибок обумовлений наміром Disney розширити свій вплив на платформах Disney+, Hulu та ESPN+.

Така масштабна стратегія підкреслює прагнення компанії перейти на пряму взаємодію із споживачами контенту, що є головним пріоритетом.

Також у звіті зазначено, що Disney готує до випуску близько 50 проектів для кінотеатрів та стрімінгових сервісів протягом року.

Це включає як фільми, і серіали.


Книгу з розкадровками фільму «Дюна» Алехандро Ходоровського продали на аукціоні за 3 мільйони доларів

Люна. Ходоровський

У «Дюні» Ходоровського мали зіграти Сальвадор Далі, Орсон Веллс, Мік Джаггер та Шарлотта Ремплінг, за музику відповідали Pink Floyd. Про незняту картину є документалка з підзаголовком «Найвеличніший фільм, якого не було».

Книгу з розкадровками незнятого фільму "Дюна" чилійського режисера Алехандро Ходоровського купив проект Dune DAO. Про це повідомляє The Guardian.

Видання 1975 року продали за $3 мільйони. Спочатку аукціон Christie's оцінив книгу в $30 тисяч, але ціну вирішили підняти після виходу «Дюни» Дені Вільнева.

Дюна. Ходоровський

В альбомі зібрано малюнки знаменитого французького художника Мебіуса (справжнє ім'я — Жан Жиро) та швейцарського художника Ганса Руді Гігера, який відомий своєю роботою над фільмом «Чужий» 1979 року. У книзі є розкадрування, концепт-арти, описи персонажів, дизайни костюмів та багато іншого.

Проект Dune DAO був створений спеціально, щоб викупити книгу Ходоровського та зробити її доступною для широкої публіки. Учасники проекту мають намір токенізувати альбом.

Загалом у світі існує від 10 до 20 екземплярів друкованої «Дюни». Один із них знаходиться у Ходоровського, неповну версію альбому можна знайти у мережі.

Раніше екранізувати цикл науково-фантастичних романів Френка Герберта "Хроніки Дюни" (опублікований у 1963-1985 роках) намагалися кілька разів. 1984 року «Дюну» зняв Девід Лінч (у прокаті стрічка провалилася, але сьогодні має армію шанувальників), цього року в кінотеатрах з успіхом прийняли нову «Дюну» Дені Вільнева.

При цьому найамбіційнішою вважається незнята «Дюна» Алехандро Ходоровського. Режисер хотів зняти фільм, який був би «подібний до явлення Бога» і підірвав би свідомість молодих людей усього світу без жодних наркотиків.


Енола Холмс 2. Перші кадри

Еноли Холмс 2. Перші кадри

У Лондоні йде продовження зйомок хіта Netflix «Енола Холмс» з Генрі Кавіллом і Міллі Боббі Браун.

Порталу JustJared вдалося роздобути перші знімки з майданчика. На них можна побачити Енолу та її брата Шерлока, який чомусь важко пересувається, а також лежить на землі, але сестра допомагає йому піднятися і йти.

Режисером сиквела знову виступив Гаррі Бредбір.

Сюжет майбутньої картини поки що тримається у секреті.

До своїх ролей також повернуться Хелена Бонем Картер та Луїс Партрідж.

До касту приєднався Девід Тьюліс.

Нагадаємо, що в основу сюжету лягла серія романів Ненсі Спрінгер, в якій йдеться про сестру Шерлока Холмса Енолу.

Дівчинка втікає з дому, щоб відшукати зниклу маму, а заразом і розгадати кілька таємниць.

Перший фільм вийшов на Netflix у 2020 році.

Енола Холмс 2. Перші кадри

Енола Холмс 2. Перші кадри

Енола Холмс 2. Перші кадри

Енола Холмс 2. Перші кадри


«Це за межею»: Зої Кравіц про гру Роберта Паттінсона

Зої Кравіц про гру Роберта Паттінсона

Поки фанати знемагають в очікуванні «Бетмена» з Робертом Паттінсоном, актори лише підігрівають інтерес до проекту.

Так Зої Кравіц (Жінка-кішка) розповіла Variety, що вважає Роба ідеальним темним лицарем.

«Роб ідеальний для цієї ролі. Він був неймовірний. Його трансформація — це за межею всього сущого», — каже Кравіц.

За сюжетом картини, режисером якої виступив Метт Рівз («Монстро»), Бетмен намагається з'ясувати, хто стоїть біля джерел корупції в Готемі.

Паралельно Темний лицар входить у смертельно небезпечний конфлікт із серійним вбивцею Загадником (Пол Дано).

У картині також зіграли Колін Фаррелл (Пінгвін), Джеффрі Райт (Джим Гордон), Енді Серкіс (Альфред), Джон Туртурро, Пітер Сарсгаард та ін.

Старт фільму у кінопрокаті України запланований на 3 березня 2022 року.


Netflix розробляє кіновсесвіт з новими фільмами й серіалами за мотивами "Могутніх Рейнджерів"

Могутні рейнджери

Стрімінг Netflix випускатиме нові фільми та серіали, засновані на франшизі "Могутні рейнджери". Керівником цього проєкту обрали Джонатана Ентвістла.

Перший фільм вже в розробці. Його постановкою займається сценарист фільму Marvel "Вічні" Патрік Берлі, який має творче бачення цієї культової франшизи. У новій стрічці головним героям належить здійснити подорож у часі.

Коли його покажуть глядачам – наразі невідомо.

Другий сезон «Ейфорії» обзавівся тизером та датою прем'єри

Ейфорія. Двитися тизер 2 сезону

В інтернеті з'явився офіційний тизер другого сезону підліткової драми "Ейфорія".

Також стало відомо, що нові серії почнуть виходити з 10 січня.

У новому ролику показують головних героїв та залишають натяки на розвиток їх сюжетних ліній.

До проекту повернуться Зендея, Гантер Шафер, Джейкоб Елорді, Сідні Свіні та інші зірки серіалу.

Також цього разу на нас чекає «свіжа кров». До серіалу приєдналися хіп-хоп музиканти Домінік Файк та Деметріус Фленорі-молодший, а також Мінка Келлі («Титани»).

Шоураннером все ще виступає Сем Левінсон.

Сюжет нових серій поки що не розголошується, але з тизера ясно, що на героїв чекають не тільки нові радості, а й безліч небезпек.

Нагадаємо, що у фіналі першого сезону у Ру стався рецидив після того, як Джулз поїхала від неї.

Вперше серіал побачив світ у 2019 році і одразу став великим хітом.

Виробництво нових серій було відкладено на рік через пандемію коронавірусу.


Завершилися зйомки блокбастера «Людина-мураха та Оса: Квантоманія»

Людина-мураха та Оса: Квантоманія. Новини кіно

Третя частина «Людини-мурахи» офіційно перейшла на стадію постпродакшену.

Як повідомив режисер Пейтон Рід у своєму Twitter, процес зйомок добіг кінця і йому кортить показати результат. Усього він тривав чотири місяці. Знімальний процес "Квантоманії" стартував влітку цього року.

До своїх ролей повернуться всі члени основного касту, включаючи Майкла Дугласа, Еванджелін Ліллі Пола Радда та Мішель Пфайфер.

Щоправда, цього разу дочка головного героя Кессі Ленг зіграє Кетрін Ньютон, хоча її роль виконувала Емма Фурман.

Також студія підтвердила, що у проекті з'явиться Канг Завойовник у виконанні Джонатана Медджерса. Його можна було побачити раніше у серіалу «Локі».

Нагадаємо, що востаннє герої «Людини-мурахи» з'являлися на екрані у стрічці «Месники: Фінал».

Фільм очікується на екранах у липні 2023 року.


Світ Юрського періоду: Панування

Jurassic World: Dominion

Студія Universal поділилася у мережі п'ятихвилинним прологом «Світу Юрського періоду: Панування».

У ньому йдеться про те, як саме ДНК динозаврів збереглося в комарі, який передав його людям.

Події розгортаються за 65 мільйонів років до нашого часу.

Сюжет майбутньої картини поки що не розкривається, але варто враховувати, що у фіналі другої частини динозаври вирвалися на волю, і глядачі дізнались все про клонування.

Через скільки часу після цього розвиватимуться події у новому фільмі, невідомо.

Постановником третьої частини перезапуску культової франшизи знову виступив Колін Треворроу, а до своїх ролей повернуться Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард та зірки оригінальної картини Сем Ніл, Лора Дерн та Джефф Голдблюм.

Фільм вийде у кінотеатрах 9 червня 2022 року.


Автори «Офісу» пронумерували погляди Джима на камеру, щоб давати Джону Кразінські команди на зйомках

Джон Кразінські та його погляди в камеру

За словами актора, він був свого роду героєм, який разом із глядачами реагував на безглузді ситуації.

Про цю деталь, як і про інші історії зі знімального майданчика, розповіли в нещодавно опублікованій книзі The Ultimate Oral History of The Office, яку написав актор Браян Баумгартнер, який зіграв у ситкомі Кевіна Мелоуна.

Серед одних з найвідоміших рис американського «Офісу» було те, як актор Джон Кразінські, який зіграв торгового представника Джима Галперта, іноді дивився прямо в камеру, ніби звертаючись до глядачів. Зазвичай до такого прийому, руйнуючи четверту стіну, зверталися під час безглуздих і смішних ситуацій, на які по-різному реагував Галперт.

Згодом цей трюк Кразінські став невід'ємною частиною шоу, що автори почали давати різним поглядам номери, щоб швидко промовляти потрібну цифру, тим самим даючи команду акторові та спрощуючи знімальний процес. Про це розповів оператор-постановник «Офісу» Метт Сон.

У нас був свій жарт, наприклад, ми говорили Джону цифру «чотири», після чого він видавав нам особливий погляд у камеру. Так, ці погляди були пронумеровані. Їх було кілька і в залежності від сцени ми казали б Джонові щось на кшталт: «Давай, покажи номер чотири».
Метт Сон, оператор-постановник

Сам Кразінські зазначив, що його персонаж був чимось на кшталт «вікна», що зв'язував світ серіалу з аудиторією, і міг сміятися з безглуздих сцен разом із глядачами.

Я пам'ятаю, як ми розмовляли про це із творцем шоу Грегом Деніелсом. Я був вікном в аудиторію. Я був персонажем, який мав реагувати разом із глядачами. Щоб саме тоді, коли ви самі думали, що ситуація стає смішною, я міг подивитися в камеру і як би сказати: «Ти маєш рацію, це справді смішно».
Джон Кразінські, актор

Погляди Кразінські в камеру стали популярними і поза шоу. Картинки з фразою looks at camera like I'm in the Office (дивлюся в камеру, ніби я в «Офісі») стали використовувати як меми для опису абсурдних, смішних і просто незрозумілих ситуацій.


Вийшов тизер серіалу «Вигадана Анна»

Вигадана Анна. Дивитися тизер онлайн

«Хто ж така ця Анна Делві?», - запитує офіційний тизер на каналі Netflix.

Вона реальна існуюча німкеня російського походження на ім'я Анна Сорокіна.

У 2016 році ця дівчина переїхала до Америки, де взяла собі прізвище Делві та здійснила серію грандіозних шахрайств.

Серіал «Вигадана Анна» розповість її історію, опубліковану в New York Magazine.


Делві довгий час вдавала з себе спадкоємицю величезних статків. Тоді вона заселилася в дорогий готель, назвавшись знайомою його власника.

За сюжетом, головна героїня починає розслідувати історію Анни, поступово наближаючись до дівчини.

Як відомо, у 2017 році брехню було розкрито, і дівчину заарештували через несплату боргів кільком готелям, банкам та інвесторам, засудивши до 12 років в'язниці.

За створення проєкту відповідає Шонда Раймс, найбільш відома за «Анатомією пристрасті», «Як уникнути покарання за вбивство» та «Бріджертони».

Перші кілька епізодів зняв Девід Френкел, відомий за стрічкою «Диявол носить Prada».

У головній ролі знялася Джулія Гарнер, для якої це вже далеко не перша співпраця зі стрімінговим сервісом.

Її можна побачити в «Маньяку» та «Озарці».

Також у ролях з'являться Анна Кламські («Віце-президент»), Лаверн Кокс («Помаранчевий – хіт сезону»).

Прем'єра всіх серій серуалу Вигадана Анна відбудеться онлайн 11 лютого 2022 року.


Рідлі Скотт звинуватив міленіалів у касовому провалі своєї «Останньої дуелі»

Щодо провалу Останньої дуелі

Новим гостем подкасту Марка Марона WTF став іменитий режисер Рідлі Скотт, який не поскупився у висловлюваннях, щоб обізвати міленіалів.

На думку постановника, саме через них його нова стрічка «Остання дуель» зазнала провалу в прокаті.

«Зараз у нас покоління, яке виховано на цих проклятих телефонах. Міленіали не хочуть нічому навчатися, якщо цього не буде в їхніх смартфонах», — каже Скотт.

На думку режисера, сучасна аудиторія не готова сприймати складне кіно, яке він сам вважає дуже гарною роботою, більш того, підтриманою студією Disney.

Зараз у «Дуелі» лише 27 млн. доларів у всьому світі при бюджеті в 100 млн.

В Україні стрічка вийшла в прокат минулого місяця.

Остання дуель - це історична драма режисера Рідлі Скотта за мотивами книги Еріка Ягера "The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France". Сценарій написали Бен Аффлек, Метт Деймон та Ніколь Голофценер. У ролях Метт Деймон, Адам Драйвер, Джоді Комер та Бен Аффлек.

Вперше фільм був показаний на Венеціанському кінофестивалі.


Кіану Рівз висловив бажання знову стати Джоном Костянтином

Кіану Рівз. останні новини

Кіану Рівз висловив бажання знову стати Джоном Костянтином та зіграти у проекті Marvel

Esquire випустив ролик із Кіану Рівзом напередодні виходу четвертої «Матриці».

У ньому актора просять прояснити деякі моменти щодо його особистого життя та роботи. Так, йому довелося підтвердити, що вони з Вайноною Райдер одружені після зйомок у «Дракулі», про що актриса розповіла у 2018 році.

Все це, звичайно, жарти, але є й щось, про що Рівз говорив на повному серйозі. На питання, що стосується повернення до ролі Джона Костянтина, актор відповів, що дуже хотів би повторити її.

За його словами, він зіграв десятки Джонів за своє життя, але в будь-якому разі хотів би повернутися до ролі з фільму «Костянтин: Король темряви».

Також Рівз висловив бажання приєднатися до кіновсесвіту Marvel, заявивши, що для нього це було б великою честю, оскільки над фільмами працюють визначні таланти.

Нагадаємо, що нова «Матриця» вийде у прокат 16 грудня.


Крістоф Вальц зіграє в сатиричному трилері від Amazon

Крістоф Вальц зіграє в сатиричному трилері

Володар премій «Оскар» та «Еммі» Крістоф Вальц приєднався до касту серіалу «Консультант» від Amazon Prime Video.

Режисером проекту виступить Метт Шекман, який працював над марвелівським «Ванда/Віжн».

«Консультант» заснований на однойменному сатиричному романі 2015 автора Бентлі Літтла.

За сюжетом, загадкового містера Петофф (Вальц) запрошено великою компанією CompWare з метою покращити її імідж після проваленого злиття. Петофф провертає одну успішну угоду за іншою, стає кандидатом на посаду голови компанії і в якийсь момент починає загрожувати підлеглим для досягнення високих результатів.

Вальц також стане продюсером серіалу.

Творцем і шоураннером «Консультанта» є Тоні Бесгеллоп, який працював над «Домом із прислугою» Apple TV+.

Нещодавно актор виконав епізодичну роль у «Французькому віснику» Веса Андерсона і наново втілив лиходія Блофельда у бондівському «Не час помирати».

В даний час він зайнятий на зйомках вестерну "Мертвий за долар" з Віллемом Дефо і готується зіграти Михайла Горбачова в серіалі "Рейган і Горбачов" від Paramount Studios.


Режисер нових Мисливців за привидами вже має ідеї для сиквела

Плани Джейсона Райтмана на сиквел

"Мисливці за привидами: Спадкоємці" ще тільки стартували - та й то не у всіх країнах - а у Джейсона Райтмана вже є плани на сіквел.

В одному з інтерв'ю режисер заявив, що у фільмі є загадки, на які ще треба дати відповідь.

Наприклад, чому привид на логотипі автомобіля Ecto-1 такий самий, як і в оригінальному фільмі 1984 року, хоча в сіквелі 1989 року Мисливці його змінили:

«Хотів би я розповісти вам, чому Іґон Спенґлер змінив логотип Ecto-1 після подій "Мисливців за привидами 2". Проте поки що можу сказати лише те, що цієї історії немає у фільмі. Але ми вже маємо ідеї про те, як розповісти її у майбутньому».

Втім, долю сиквела вирішуватимуть не бажання режисера, а касові збори.

Поки що стрічка заробила $60 мільйонів при бюджеті $75 мільйонів.


Сценарист Матриці: Воскресіння розповів, що фільм не буде типовим сіквелом

Матриця 4. Нові подробиці

Один зі сценаристів "Матриці: Воскресіння" Девід Мітчелл натякнув, що четвертий фільм франшизи буде «красивим та дивним творінням».

У розмові з To Vima Мітчелл розповів:

«Я вже бачив фільм у Берліні у вересні. Він дуже гарний. Я не можу говорити про що фільм, але можу пояснити, чим він не є. Це не черговий сиквел, а щось автономне, щось, що включає три попередні Матриці геніальним чином. Це дуже гарний і дивний витвір. А ще йому виходить добитися чогось, що ми не бачимо в екшенах, щось перевершує правила блокбастерів».

За словами Яг'я Абдул-Матіна II, що виконує роль Морфеуса, його персонаж точно знає історію Матриці та історію Морфеуса.

«Цей персонаж перебуває у процесі відкриття себе. У нашій історії багато шо присвячено зростанню, вибору власного шляху. Морфеус – не виняток».

З акторів, що повернулися, — Кіану Рівз у ролі Нео, Керрі Анн-Мосс у ролі Трініті і Джада Пінкетт-Сміт у ролі Ніобе.

Прем'єра нової "Матриці" відбудеться 16 грудня.

У сервісі HBO Max фільм буде вже 22 числа.


Білл Мюррей найняв волинника на зйомки нових «Мисливців за привидами»

новы мисливці за привидами. Портал Експеримент

Каст "Мисливців за привидами: Спадкоємці" (Ghostbusters: Afterlife) поділився історією про день народження Білла Мюррея. Актор найняв волинника, щоб той ходив за ним цілий день. Про це розповіли в інтерв'ю Comicbook.

Фін Вулфхард та Маккена Грейс поділилися тим, як актор вирішив відсвяткувати свій день народження, який припав на зйомки фільму.

«Уявіть, ми були там, коли Білл Мюррей мав день народження. І він найняв волинника, щоб той ходив за ним усюди», - розповіла Грейс.

Однак, як зауважив Вулфхард, Мюррей вдав, що це не його рук справа. Потім на обіді актор підвівся та виконав стару шотландську пісню, яка всім сподобалася.

Фін Вулфхард також розповів, що вони з Біллом Мюрреєм обговорювали музику та фільми Веса Андерсона, в яких останній з'являється регулярно.


Вийшов дебютний трейлер шведського серіалу «Тривожні люди» за книгою Фредріка Бакмана

Netflix опублікував перший трейлер "Тривожних людей" - екранізації однойменного роману шведського письменника Фредріка Бакмана.

За сюжетом, у маленькому шведському містечку напередодні Нового року відбувається невдале пограбування банку. Після спроби, що зірвалася, людина в масці бере в заручники вісім осіб. Однак невдовзі злочинець розуміє, що, можливо, варто здатися поліції, аніж перебувати в одному приміщенні з нестерпними людьми.

Бакман, який також є автором номінованої на «Оскар» картини «Другого життя Уве» та «Тут була Брітт-Марі», особисто виступив сценаристом «Людей». Усі шість серій поставив Фелікс Гернгрен (Столітній старий). Netlfix випустить серіал 29 грудня.


Шон Пенн готує документальний фільм про Майдан та Донбас

Шон Пенн

Відомий американський актор та кінорежисер Шон Пенн розпочав зйомки документального фільму про Україну.

На початку тижня володар двох "Оскарів" знімав на київському Майдані. А в четвер вирушив на Донбас. Спустився в окопи, записав інтерв'ю з українськими солдатами та побував у зруйнованому війною Широкиному.

Але найбільше, за словами Шона Пенна, його вразили наші жінки-військові. Каже, він і не знав, що на передовій воює так багато жінок. І, цитую, "це стане сенсацією для американських глядачів, коли фільм з'явиться на екранах".


Фільм українського режисера про розпад СРСР переміг на фестивалі в Амстердамі

Містер Ландсбергіс

Фільм українського режисера Сергія Лозниці «Містер Ландсбергіс» про засновника руху за незалежність Литви виграв головний приз на Міжнародному фестивалі документального кіно в Амстердамі (IDFA), який відбувався 25 листопада. Про це йдеться на сайті кінофестивалю.

Стрічка розповідає про розпад Радянського Союзу та роль, яку в цьому процесі зіграв лідер руху за відновлення незалежності Литви Вітаутас Ландсбергіс. Завдяки йому країна змогла першою вийти зі складу СРСР.

Картину доповнили архівними кадрами демонстрацій, партійних з’їздів і радянської військової інтервенції.


Читати також