05-12-2021 Розваги 163

Liza Priomska. Літературний конкурс

Liza Priomska. Літературний конкурс

Портал Експеримент обрав кращі твори для Солодкого літературного конкурсу. Автори, яких ми опублікували на сайті, переходять на наступний етап - читацьке голосування. Автор, який отримає більше лайків, отримає перше місце та солодкий подарунок від порталу Експеримент.

Якщо саме це оповідання вам сподобалося, ставте лайк та робіть репости у соціальних мережах. Саме так ви проголосуєте за свого фаворита. 19 грудня визначимо переможця.


У тексті збережена авторська граматика та орфографія (ред.)


На мою думку кожна людина іноді хоче поїсти щось солоденьке.

Є надзвичайно багато різновидів солодощів. Мої улюбленні це тістечка. Вони бувають різні великі маленькі шоколадні молочні, але не смачних не існує. Цукерки також є одним з найвідоміших солодощів відомих людству. Шоколадні, мармеладні,карамельні, навіть малекулярні цукерки існують повсякдень. Сучасні діти мабуть не уявляють свого життя без карамельного півня або шоколадної цукерки з горішками...

Солодощі звісно є дуже смачними, але занадто багато їсти солодке також не можна. Через те що люди їдять багато солодкого хворіють зуби, шлунок і зовнішній вигляд, тобто шкіра людини також псуються.

Їжте солодощі, але знайте іноді краще поділитися з кимось ніж лежати у лікарні...


Читати також