26-12-2021 Розваги 103

«Ми не хочемо ставати занадто жадібними»: Метью Вон про майбутнє франшизи «Kingsman»

Kingsman

Режисер поділився думками про триквел своєї шпигунської серії, а також оптимістично висловився про її потенційний спін-офф для стрімінгових платформ.

З того моменту, як британський режисер Метью Вон вперше представив світові екшн-дилогію «Kingsman», минуло понад чотири роки.

Довгоочікуване продовження франшизи під назвою «King's Man: Початок», чия українська прем'єра відбудеться вже в січні наступного року, є приквелом до перших двох фільмів, оскільки в ньому досліджується історія походження цієї секретної агенції в період Першої світової війни.

Третій фільм серії повертається в часі майже на 100 років тому, і він вважає, що подібна ідея справді освіжає звичний погляд на цей всесвіт.

У новому інтерв'ю для Hollywoоd Reporter режисер висловився про свій досвід над роботою з такою незвичайною передісторією, а також дав зрозуміти, що ця шпигунська франшиза має яскраве майбутнє. При цьому він не має наміру розвивати з неї безмежну кількість сіквелів без грамотних на те передумов.

В ідеальному світі ми знімемо третину наступного року, що стане завершенням відносин між Еггсі та Гаррі. Все готове до роботи. Ковід трохи сповільнив нас, але ми готові до зйомок у 2022 році. А потім ми хотіли б зробити продовження спін-офу, яке буде присвячене першому десятиліттю агенції Kingsman з нашими персонажами, яких ви бачите наприкінці першого фільму.
І послухайте, якщо ми зможемо зайти так далеко з цими двома, то можливо ми створимо історію про Statesmen [американська організація з фільму «Kingsman: Золоте коло»] як телешоу. Говорячи про щось подібне, мені сподобався «Локі», але ми не хочемо ставати занадто жадібними або надмірними, щоб думати, ніби ми можемо зробити багато нових проектів. Стрімінг, безперечно, відкриває перед нами цікаві можливості.
Меттью Вон про зйомки третьої частини Kingsman та її майбутні відгалуження.



Читати також