26-12-2021 Розваги 137

Зачіска Антона Чегура переконала Хав'єра Бардема зіграти у «Старим тут не місце»

Зачіска Антона Чегура

Хав'єр Бардем розповів в інтерв'ю Vanity Fair, що знятися в «Старим тут не місце» братів Коен його переконала зачіска його персонажа Антона Чегура. За словами актора, спочатку він сумнівався, що підходить для ролі лиходія через схильність персонажа до насильства, проте випадок у гримерній його переконав.

«Я приїхав у Нью-Мексико і сів у гримерну, і вони прийшли з фотографією борделю на кордоні з Мексикою у 50-х чи 60-х роках. На неї був хлопець із такою стрижкою та дві повії. Я подумав: „Що це все означає?“. І вони сказали: Ми хочемо, щоб ти виглядав ось так. Я відповів: „Добре“. А потім приголомшливий перукар Пол, якого нещодавно не стало, зробив її мені за секунду. Я подивився на неї і сказав: "Так, я маю знятися в цьому фільм". У сенсі це так у стилі братів Коен. А ще це було смішно, це було безглуздо, це було весело», - сказав Бардем.

«Старим тут не місце» вийшов у 2007 році. Крім Бардема, у фільмі зіграли Джош Бролін та Томмі Лі Джонс. Картина здобула 4 премії «Оскар», включаючи перемогу у головній категорії та статуетку для Бардема за кращу роль другого плану.


Читати також