19-01-2022 Розваги 143

Перший тизер серіалу «Вікінги: Вальгалла» показав суворе продовження «Вікінгів»

Вікінги: Вальгалла

У Мережі з'явився перший тизер-трейлер довгоочікуваного серіалу Netflix «Вікінги: Вальгалла» - продовження шоу «Вікінги». Епічний ролик дає нам перше уявлення про криваву війну вікінгів та англійців. Дія «Вікінгів: Вальгалла» розгорнеться через 100 років після подій «Вікінгів», а саме на початку 11 століття. Шоу розповість про героїчні пригоди одних із найвідоміших вікінгів в історії.

Так, у центрі сюжету виявляться легендарний дослідник Лейф Еріксон (Сем Корлетт), його вперта сестра з вогненним характером Фрейдіс Еріксдоттір (Фріда Густавссон) та амбітного принца Гаральда Сігурдсона (Лео Сутер).

За сюжетом напружені відносини між скандинавським та британським королівствами досягають критичної межі та призводять до масштабних битв. При цьому вікінги конфліктують і один з одним через релігійні погляди.

Вікінги Лейф, Фрейдіс і Гаральд вирушать у велику подорож, щоб боротися за виживання свого народу, знайти новий дім для вікінгів та стати справжніми героями.

Netflix має великі плани на серіал «Вікінги: Вальгалла», який цілком може тривати кілька сезонів. Творець шоу Джеб Стюарт розповів Entertainment Weekly, що сіквел «Вікінгів» матиме як мінімум три сезони. За його словами, вже розпочалася підготовка до роботи над третім.

Автор «Вікінгів» Майкл Герст виступає продюсером сіквела.

У першому сезоні буде 8 серій. Прем'єра серіалу «Вікінги: Вальгалла» намічена на 25 лютого.


Читати також