24.01.2022
Розваги
eye 120

Мері Елізабет Вінстед зніметься у серіалі «Асока»

Мері Елізабет Вінстед зніметься у серіалі «Асока» за «Зоряними війнами»

Мері Елізабет Вінстед увійшла до акторського складу майбутнього серіалу Disney+ «Асока» про пригоди улюбленої героїні фанатів «Зоряних війн» Асокі Тано у виконанні Розаріо Доусон. Кого саме зіграє зірка стрічок «Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)» та «Кловерфілд, 10» Вінстед, поки не уточнюється.

Подробиць сюжету теж поки що немає. Однак The Hollywood Reporter пише, що зйомки стартують вже навесні в Каліфорнії, тому ближче до початку виробництва можуть з'явитися нові деталі про проект.

Дія «Асокі» розгорнеться через п'ять років після подій фільму «Зоряні війни: Епізод 6 - Повернення джедая». За сюжетом Асока перетнеться зі своїм учителем Енакіном Скайвокером.

До ролі Дарта Вейдера повернеться Гайден Крістенсен, який також засвітиться у серіалі «Обі-Ван Кенобі» з Юеном Мак-Грегором. Сольник Обі-Вана Кенобі очікується у 2022 році.

У шоу ще зніметься Наташа Лю Бордіццо – акторка виконає роль Сабін Врен, яка вперше з'явиться у ігровому кіно.

За пригодами анімаційних Асокі та Сабін ми спостерігали у мультсеріалі «Зоряні війни: Повстанці». Ігрова Асока дебютувала у 2 сезоні «Мандалорця». Також у «Асоці» з'явиться Іванна Сахно, яка зіграє якусь нову героїню, створену спеціально для серіалу.

Сценаристом та продюсером серіалу «Асока» виступить Дейв Філоні. Ще продюсуванням займатиметься Джон Фавро. Разом вони працювали над шоу «Мандалорець» та «Книга Боби Фетта».

Прем'єра «Асоки», за чутками, відбудеться 2023 року.

Читати також


up