24-01-2022 Розваги 84

У сценаристів «Крику»-2022 вже є ідея для сюжету фільму «Крик 6»

Крик 6. Тема фільму

Режисери п'ятого «Крику» Меттью Беттінеллі та Тайлер Джіллетт заявили, що у сценаристів слешера вже є ідея для потенційної шостої частини культової горор-серії Веса Крейвена. Багато фанатів «Крику» перед прем'єрою п'ятого фільму франшизи вважали, що він закінчить криваву історію Вудсборо.

Фільм дійсно завершив багато сюжетних ліній, але при цьому залишив деякі питання без відповідей і натякнув, що герої, що вижили, можуть повернутися в потенційних сиквелах.

В інтерв'ю Entertainment Weekly Беттінеллі та Джіллетт розповіли, що вони з радістю візьмуться за «Крик 6», якщо Paramount Pictures його затвердить. Режисери зізналися, що сценаристи Джеймс Вандербілт та Гай Бусік поділилися з ними ідеєю для шостого фільму.

Кажуть, задум дуже крутий. Ось слова Джіллетта: «Ми знаємо, що Гай і Джеймі мають справді чудову ідею про те, куди ця сага вирушить далі. І я можу сказати, що ми провели дивовижний час у роботі над цим фільмом ["Крик"-2022]. Це як здійснена мрія. Якщо вони покличуть нас назад, то ми повернемося в одну мить».

Фільм «Крик»-2022 загалом тепло прийняли як глядачі, так і критики. Та й у касі слешер виступає добре – він вийшов 13 січня, а вже зібрав понад 54 мільйони доларів.

Новий «Крик» став першим фільмом, який зміг усунути з вершини рейтингу прокату «Людину-павука: Додому шляху нема».


Читати також