25.01.2022
Розваги
eye 113

Імітація акценту Анни Делві стала для Джулії Гарнер справжнім викликом

Анна Делві 2022

Джулія Гарнер, яка зіграла в майбутньому серіалі Netflix «Вигадана Анна» шахрайку Анну Делві, розповіла, що робота над її акцентом виявилася вкрай складною.

Делві (справжнє ім'я — Анна Сорокіна) вдавала із себе багату спадкоємицю з Німеччини і заводила вигідні знайомства в нью-йоркському колі. Її акцент є ретельно продуманою сумішшю російських, німецьких, британських та американських інтонацій, що допомагало дівчині здаватися аристократичною.

«Мова Анни начебто плоска. Вона здається практично важкою для сприйняття. Мені довелося повністю змінити манеру руху власного язика за три тижні», - пояснила Гарнер.

На думку виконавчого продюсера проекту Шонди Раймс, зрештою саме акцент, над яким акторка працювала так завзято, став одним із вирішальних факторів правдоподібності персонажа.

Гарнер упевнена, що Делві обов'язково подивиться серіал: «Мені цікаво, що вона подумає про мою гру. У в'язниці, напевно, є Netflix».

У 2019 році шахрайку визнали винною у незаконному отриманні послуг та розкраданні у великих розмірах та засудили до реального терміну від 4 до 12 років ув’язнення.


Читати також


up