25.01.2022
Розваги
eye 122

Джона Гілл розповів, що на зйомках «Не дивіться вгору» Леонардо Ді Капріо намагався зробити з нього фаната «Зоряних війн»

Джона Гілл 2022

Актори Джона Гілл та Леонардо Ді Капріо вперше почали працювати разом у 2013 році, отримавши номінації на «Оскар» за «Вовка з Уолл-стріт». Нещодавнім спільним фільмом став «Не дивіться вгору» від Netflix, і під час роботи над картиною Ді Капріо активно намагався переманити Джону на бік Сили, намагаючись привернути його увагу до «Зоряних війн».

Хоча «Не дивіться вгору» має відношення до космосу та фантастики, Гілл розповів, що активні спроби зробити з нього фаната «Зоряних війн» не спрацювали.

Джона зізнався, що у принципі нечасто дивиться науково-фантастичне кіно чи серіали. У розмові з W Magazine, Гілл розповів: «У мене було правило — якщо щось не трапилося чи не могло статися, мене це не цікавить. Тому що інакше я втрачу зосередженість. У випадку "Не дивіться вгору", сатира все ж таки має зв'язок з реальністю, так як удар астероїда по Землі дійсно можливий, нехай тут і багато фантастичних елементів».

Водночас, проводячи час з Ді Капріо, у останнього з'явився шанс зацікавити Джона «Мандалорцем». Джона розповів, що дав шоу Disney+ шанс, але зізнався, що заплутався під час перегляду.

«Лео змусив мене подивитися "Мандалорця", коли ми знімали "Не дивіться вгору", і Малюк Йода виявився дуже милим. Але мені просто було начхати, тому що я не знаю нічого про це [“Зоряні війни”]».

Втім, тримати зуб на Джону за таке ставлення до «Зоряних війн» не має сенсу. Деякі люди просто не цікавляться фантастикою або фентезі, віддаючи перевагу більш приземленому. Деякі мають невиразне уявлення про «Володаря перснів», а інші крім Call of Duty і World of Warcraft навіть не в курсі того, що ще відбувається в ігровій індустрії.

Читати також


up