24-01-2022 Розваги 164

Анімаційний серіал FreakAngels отримав новий відеоролик

Анімаційний серіал FreakAngels

Американський дистриб'ютор і видавець Crunchyroll, який займається потоковим мовленням продукції Східної Азії, випустив прев'ю для свого останнього оригінального серіалу FreakAngels і разом з тим розкрив акторський склад команди юних екстрасенсів.

Ролик демонструє напружені відносини між головними героями, змушеними боротися із зовнішніми та внутрішніми загрозами.

Дія FreakAngels відбувається у постапокаліптичній Великобританії і розповідає про дванадцять 23-річних екстрасенсів, що живуть у зруйнованому районі Лондона - Вайтчепелі.

Аніме-адаптація заснована на захоплюючій постапокаліптичній історії культового сценариста Воррена Елліс, автора коміксів Transmetropolitan, Fell та Planetary.

Також стали відомі деякі члени акторського складу серіалу: Марша Томасон (Castlevania) зіграє бойову дівчину Кей Кей, Джулі Натансон (Final Fantasy XV) озвучить Аркаді, дівчину яка здається грайливою дитиною, але насправді може бути наймогутнішою людиною у світі. Джека, моряка-одинака, грає Тру Валентино (Psychonauts 2), пацифістку Сіркку озвучує Назнін Контрактор (Star Wars Resistance), а медика Мікі грає Меллорі Лоу (DC Super Hero Girls). До акторського складу також увійшли Крістіан Ліс (PISTOL), Деніел Гілліс (Spider-Man 2), Кріс Гір (Detective Pikachu), Вікторія Аткін (The Sinking City), Анніваа Буачі (Mass Effect: Andromeda) та Даррен Джейкобс (Genshin Impact).

Оригінальний веб-комікс FreakAngels виходив з 2008 до 2011 року. Він отримав кілька нагород, включаючи Eagle Award за найкращий веб-комікс у 2010 та 2012 роках, та був включений до списку «50 найкращих несупергеройських графічних романів» журналу Rolling Stone.

Прем'єра FreakAngels на Crunchyroll запланована на 27 січня у рамках зимового сезону аніме на сервісі потокового мовлення.



Читати також