24.01.2022
Розваги
eye 125

Метт Рівз пояснив, чим Загадник схожий на Зодіака

Загадник схожий на Зодіака

Режисер і сценарист майбутнього фільму «Бетмен» Метт Рівз розповів, чим його лиходій Загадник схожий на серійного вбивцю Зодіака, про якого зняли однойменний фільм. Автор навіть розповів про жертв та мотиви Загадника.

Фанати DC вже давно звернули увагу на те, що образ Едварда Нігми у виконанні Пола Дано схожий на зовнішній вигляд Зодіака на малюнках із зображенням убивці. Сам Дано у грудні 2021 року порівняв свого лиходія із Зодіаком. Тепер Рівз підтвердив, що Загадник дійсно натхненний Зодіаком.

В інтерв'ю MovieMaker Метт Рівз зазначив, що Загадник схожий на Зодіаку не лише зовні. Зодіак розсилав газетам листи, у яких писав про злочини і залишав шифри, натякаючі на його особистість. Загадник теж змушуватиме поліцію Готема розгадувати його головоломки – Бетмену (Роберт Паттінсон) та Джеймсу Гордону (Джеффрі Райт) доведеться зіграти у гру лиходія.

А один із головних мотивів Загадника – розкрити гріхи впливових мешканців Готема: «Починає з мера, а потім усе загострюється. І після вбивств він розкриває, що ці люди були не тими, за кого вони себе видавали. І ви починаєте розуміти, що є якась закономірність. Гордон і Бетмен, як Вудворд і Бернстайн, намагаються слідувати підказкам, щоб спробувати розібратися у всьому на кшталт класичного детектива».

Як підкреслив Метт Рівз, його «Бетмен» знятий у стилі нуарного детектива. Проте ще, каже, це трилер, бойовик та навіть фільм жахів.

У розслідуванні справи про вбивства також важливу роль відіграють Жінка-кішка / Селіна Кайл (Зої Кравіц), Альфред Пенніворт (Енді Серкіс), Пінгвін / Освальд Кобблпот (Колін Фаррелл) та Кармайн Фальконе (Джон Туртурро).

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.

Читати також


up