24-01-2022 Розваги 114

Зірка фільму «Крик»-2022 розкрила вбивць альтернативного фіналу

Крик 5 спойлери

Мелісса Баррера розкрила імена вбивць альтернативного фіналу фільму «Крик»-2022.

Акторка зіграла нову героїню франшизи Сем Карпентер. В інтерв'ю The Hollywood Reporter Баррера підтвердила, що акторам п'ятого «Крику» роздали сценарії з різними версіями кінцівки. Сценаристи Джеймс Вандербілт і Гай Бусік вигадали кілька варіантів фіналів, щоб уникнути витоку спойлерів.

Актриса зізналася, що в її фальшивому сценарії вбивцями були Ембер Фріман (Міки Медісон) та Мінді Мікс-Мартін (Джасмін Савой Браун) або Ембер та Лів Мак-Кензі (Соня Бен Аммар): «У моєму сценарії вбивцями були жінки. Я не думаю, що це була Тара [Дженна Ортега, зіграла сестру Сем]. Як пам'ятаю, це були Ембер та Мінді або Ембер та Лів. І коли я спілкувалася з режисерами, то говорила: "Боже мій, це так дивно, що зрештою всі виявляться жінками – вбивці та ті, хто вижив. Це так епічно!" І вони сказали: "Так, але це не справжній кінець". І я тоді: "Добре! Я все одно буду схвильована"».

Як наголосила Мелісса Баррера, команда не знімала фальшивих кінцівок. За її словами, зйомки все одно проходили в умовах найсуворішої таємності. Каже, через обмеження, пов'язані з коронавірусом, творці не могли приділити час зйомкам фейкових сцен. Та й бюджет не дозволив би знімати альтернативний фінал.

Акторка не просто так запам'ятала, що однією з убивць буде Ембер. Героїня зрештою і виявилася «примарною» особою. А її напарником був Річі Кірш (Джек Квейд) – бойфренд Сем. Сама ж Сем пережила різанину у Вудсборо, тому вона ще може повернутися у потенційному сіквелі.


Читати також