24-01-2022 Розваги 379

Шоураннер «Відьмака» натякнула, що 3 сезон буде наймасштабнішим

Відьмак 3

Шоураннер серіалу «Відьмак» Лорен Шмідт-Гіссріх натякнула, чого фанатам варто очікувати від 3 сезону шоу. Судячи зі слів автора, це буде наймасштабніший сезон.

У грудневому інтерв'ю TechRadar Шмідт-Гіссріх заявила, що в нових серіях на Континенті відбудеться якась важлива подія. Як здогадалися фанати, йдеться про Танеддський бунт.

3 сезон знімуть за мотивами четвертої книги фентезі-циклу Анджея Сапковського «Година Презріння», де якраз і стався заколот чарівників, який призвів до війни.

У Twitter один шанувальник запитав у Лорен Шмідт-Гіссріх, чи буде для 3 сезону збільшено бюджет. Як зазначив фанат, для адаптації Танеддського бунту потрібно багато коштів, оскільки мають бути великі сцени з магією. Сценаристка та продюсер дала зрозуміти, що грошей вклали достатньо – видовище буде грандіозним: «Третій сезон величезний».

Наразі команда проекту активно готується до старту зйомок 3 сезону. Як очікується, Netflix запустить виробництво вже на початку весни. Завершаться зйомки приблизно у серпні. На постпродакшн може піти близько шести місяців. Цілком ймовірно, що перші кадри зі зйомок ми можемо побачити вже навесні або влітку.


Читати також