24-01-2022 Розваги 124

Фанати Ани де Армас подали до суду на Universal

Фанати Ани де Армас

Двоє шанувальників кубинської актриси Анни де Армас подали судовий позов на адресу студії Universal. Причиною став маркетинговий хід для музичної мелодрами Yesterday: у трейлері фільму де Армас показали, а із самої картини сцени за її участю вирізали.

Позивачі стверджують, що побачили трейлер Yesterday за участю де Армас і вирішили взяти його в оренду на стримінговій платформі Amazon Prime Video, витративши 3,99 долара кожен. Вже після перегляду фільму обидва переконалися, що де Армас у картині не з'явилася. Тепер фанати актриси вимагають стягнути з Universal Pictures п'ять мільйонів доларів за публікацію «некоректної реклами, що вводить в оману».

Дата суду поки що не призначена.

Де Армас мала зіграти у фільмі Роксанну, дівчину головного героя-музиканта Джека (Гімеш Патель). Той після надприродного втручання стає єдиною людиною на Землі, яка пам'ятає всі тексти пісень гурту The Beatles.

Після виходу Yesterday влітку 2019 сценарист стрічки Річард Кертіс так пояснив відсутність у сюжеті героїні де Армас: «Це дуже травмуюче рішення, оскільки вона була приголомшливою. Це стало проблемою. Глядачам подобалася історія Джека та Еллі (Лілі Джеймс), і вона добре працювала. Спочатку героїня Ани де Армас була фактором, що ускладнює ситуацію», — згадує він.

Yesterday режисера Денні Бойла отримав неоднозначні оцінки критиків (63% на Rotten Tomatoes), але стала фінансово успішною для Universal, зібравши у світовому прокаті $154 млн за бюджету $26 млн.


Читати також