24-01-2022 Розваги 145

Вупі Голдберг повернеться до другого сезону серіалу «Зоряний шлях: Пікар»

Вупі Голдберг 2022

66-річна актриса останнім часом мало знімається. Володарка «Оскара» Вупі Голдберг повертається у всесвіт «Зоряного шляху».

Актриса повернулася до ролі Гайнан (бармен на кораблі «Ентерпрайз»), ролі, яку вона виконувала у «Зоряному шляху: Наступне покоління» з 1988 до 1993 року. Вона має допомогти головному герою адміралу Пікару (Патрік Стюарт) зрозуміти зміну часу.

Вупі Голдберг покликав у 2020 році сам Патрік Стюарт. «У мене офіційне запрошення, і воно для тебе, Вупі, — сказала Стюарт. — Алекс Куртцман, старший виконавчий продюсер серіалу, і всі його колеги, зокрема я, хочуть запросити вас на другий сезон».

«Я вже говорила це. “Зоряний шлях” одна із чудових подій у моєму житті, — відповіла Голдберг. — Це був найкращий час».

До акторського складу другого сезону «Пікара» входять Елісон Пілл, Іса Бріонес, Сантьяго Кабрера, Енні Вершлінг, Джері Райан, Іза Бріонес, Еван Евагора, Мішель Герд, Орла Бреді та Брент Спайнер.

У новому сезоні Пікар та його команда вирушають у сміливу та захоплюючу нову подорож: у минуле. Пікар повинен залучити друзів, як старих, так і нових, щоб протистояти небезпекам Землі у відчайдушній гонці з часом, щоб урятувати майбутнє галактики - і зіткнутися з остаточним випробуванням від одного зі своїх найбільших ворогів.


Читати також