25.01.2022
Розваги
eye 122

Вийшов тизер мультфільму «Піноккіо» Гільєрмо дель Торо

Гільєрмо дель Торо. Новини кіно 2022

Netflix випустив перший тизер лялькового мультфільму Гільєрмо дель Торо «Піноккіо», заснованого на казці Карло Коллоді. Ролик підтвердив, що прем'єра мультика відбудеться у грудні 2022 року.

У тизері з'явився цвіркун Джиміні, який пообіцяв глядачам дивовижну історію про Піноккіо. За словами героя, ніхто не розповість цю історію краще за нього, оскільки він буквально жив у серці дерев'яної ляльки, що ожила і мріяла стати справжнім хлопчиком.

За сюжетом Джиміні супроводжуватиме Піноккіо у його пригоді та виступатиме совістю героя. Самого Піноккіо та його тата Джепетто, який створив героя, теж можна помітити у тизері, якщо дивитися уважно. Герої відбиті на фотографії на стіні в будиночку Джиміні. Щоб побачити Піноккіо та Джепетто у дії, нам доведеться почекати повноцінний трейлер.

Але судячи з чарівного Джиміні, й інші герої виглядатимуть казково круто. На глядачів чекає яскрава та насичена на дивовижні моменти музична казка.

У грудневому інтерв'ю Collider Гільєрмо дель Торо пообіцяв, що це буде веселий мюзикл. Проте ще режисер і сценарист заявив, що його натхненний «Франкенштейном» мультфільм порушить деякі дуже глибокі теми: «"Піноккіо" і "Франкенштейн" завжди були для мене двома сторонами однієї і тієї ж історії. "Піноккіо" розкриває дуже глибокі теми, але водночас це веселий мюзикл і він неймовірно зворушливий».

Як також натякнув дель Торо, його адаптація класичної казки переосмислить мораль історії про ляльку, яка хоче стати людиною. І автор дав зрозуміти, що мультик змусить глядачів плакати. Як зізнався Торо, особисто він уже плакав під час перегляду відзнятого матеріалу.

Читати також


up