25.01.2022
Розваги
eye 116

На створення гриму Пінгвіна для «Бетмена» у Коліна Фаррелла йшло по 4 години на день

Бетмен 2022

Зірка майбутнього фільму «Бетмен» Колін Фаррелл зізнався, що на створення гриму для його персонажа Пінгвіна витрачалося по 4 години на день.

Головним лиходієм «Бетмена» виступить Загадник (Пол Дано), тому в інших поганих хлопців фільму Освальда Кобблпота та Кармайна Фальконе (Джон Туртурро) буде набагато менше екранного часу. Однак Пінгвін точно запам'ятається глядачам – культовий лиходій DC стане дуже яскравим персонажем. І Фаррелл заради перетворення на Пінгвіна змінився до невпізнання.

У новому інтерв'ю Variety Колін Фаррелл розповів, що гримери працювали з ним по 4 години на день. Однак пізніше для перетворення актора на лиходія DC команді було потрібно менше часу. Мабуть, гримери користувалися вже створеними основами для гриму або просто пристосувалися і стали швидше працювати: «В результаті вони скоротили процес до двох годин».

Фаррелл також тепло відгукнувся про режисера і сценариста Мета Рівза.

І артист пообіцяв дивовижну історію: «Мет Рівз – чудовий режисер, я був такий вдячний за те, що мені дали змогу попрацювати з ним. Сподіваюся, фільм розважить і зачепить глядачів. Це дуже унікальний погляд на історію, яку так часто розказують».

«Бетмен» розповість про ранній період «кар'єри» Брюса Вейна (Роберт Паттінсон) в якості супергероя. Темний лицар близько двох років захищає Ґотем від бандитів. Герой протистоятиме Загаднику, який вбиває впливових мешканців міста, розкриває їхні похмурі секрети та залишає Бетмену на місцях злочину послання.

Прем'єра фільму «Бетмен» запланована на 3 березня.

Читати також


up