10-02-2022 Розваги 133

Америка Феррера зіграє з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у фільмі «Барбі»

«Барбі». Новини кіно 2022

Постановкою стрічки візьметься режисер «Леді-Птаха» Грета Гервіг.

Майбутній ігровий фільм про Барбі впевнено просувається до стадії знімального процесу. За даними порталу Deadline, до творчої команди картини з Марго Роббі та Райаном Гослінгом у головних ролях напередодні офіційно приєдналася Америка Феррера («Дурнушка»).

Деталі образу Феррери поки не розкриваються, але Роббі та Гослінг зіграють відповідно Барбі та її бойфренда Кена. Постановкою займатиметься триразова номінантка на премію «Оскар» Грета Гервіг («Маленькі жінки», «Леді-Птаха»). Вона розробила сценарій разом зі своїм чоловіком Ноа Баумбаком (Історія про подружжя, Кальмар і кит).

Подробиці сюжету майбутнього фільму традиційно не розголошуються, але, враховуючи послужний список авторів, на глядачів точно чекає нестандартний підхід до матеріалу. До приходу Гервіг передбачалося, що в центрі історії опиниться красуня, вигнана з вигаданої лялькової країни Барбіленд, через що вона має відправитися в наш світ і зіткнутися із суворою реальністю.

Виробничий процес «Барбі» займається студією Warner Bros. та компанія Mattel. Зараз триває активна підготовка до зйомок, які стартують вже найближчим часом.

Ферреру незабаром можна буде побачити у міні-серіалі Apple TV+ "Не спрацювало".


Читати також