12-02-2022 Розваги 102

Оуен Вілсон повернеться до ролі Мобіуса

Оуен Вілсон 2022

Оуен Вілсон підтвердив, що він повернеться до ролі Мобіуса М.

За словами актора, вже незабаром стартують зйомки. Мобіус постав агентом Управління тимчасовими змінами (УТЗ), який разом з аномалією Локі (Том Гіддлстон) намагався зловити Сільві (Софі Ді Мартіно) – одну з альтернативних версій бога бешкетності.

Наприкінці 1 сезону Мобіус дізнався, що він сам є аномалією. Шокуюче відкриття сильно вплинуло на думку героя про УТЗ та мультивсесвіт.

В інтерв'ю Wired Оуен Вілсон сказав, що Мобіус з'явиться і у 2 сезоні, тому глядачі побачать, як події 1-го сезону змінять життя героя. І актор додав, що ось-ось розпочнеться виробництво: «Так. Він повертається до "Локі", і я думаю, що ми незабаром почнемо знімати. Я чудово провів час, працюючи над "Локі". Мені дуже сподобався Том Гіддлстон та решта учасників шоу».

У липні 2021 року режисер Кейт Геррон розповіла, що у початковій версії сценарію 1 сезону «Локі» було більше подробиць про минуле життя та сім'ю Мобіуса. За її словами, команда проекту вирішила не поспішати надто швидко розкривати його передісторію. А це означає, що у 2 сезоні глядачам можуть розповісти про минуле Мобіуса.

У першому сезоні Мобіус дав зрозуміти, що йому дуже подобаються гідроцикли. Фанати Marvel припустили, що його пристрасть натякає на минуле життя героя. Цілком імовірно, у нових серіях Мобіус здійснить свою мрію та поганяє на гідроциклі!

У нових серіях «Локі» повернеться і Равонна Рейслейєр у виконанні Гугу Мбата-Роу. У коміксах Marvel героїня тісно пов'язана з Кангом Завойовником – злішою версією «Того, хто залишається» (Джонатан Мейджерс). Можливо, Равонна перетнеться з Кангом у 2 сезоні «Локі» або інших проектах Marvel.


Читати також