12-02-2022 Розваги 114

Симу Лю із «Шан-Чі» приєднається до Марго Роббі у фільмі «Барбі»

Барбі Новини кіно 2022

Зірка кінокоміксу Marvel «Шан-Чі та легенда десяти кілець» Симу Лю приєднається до Марго Роббі у фільмі «Барбі», заснованому на популярній ляльці. З актором уже ведуть переговори. Подробиці про роль Лю поки що тримають у секреті.

Проте достеменно відомо, що він зіграє не Кена. Роль бойфренда Барбі дісталася Раяну Гослінгу, який увійшов у каст ще в жовтні 2021 року. Можливо, у фільмі буде любовний трикутник, і Симу Лю зіграє суперника Кена.

Також Лю може виконати роль союзника чи ворога Барбі. Марго Роббі зіграє саму Барбі. До неї на роль розглядалася Емі Шумер, яка була змушена відмовитися від участі у проекті через велику зайнятість.

Ходили чутки, що на головну роль розглядалася і Енн Гетевей.

«Барбі» переосмислить класичну історію популярної ляльки. Роббі у 2020 році пообіцяла, що фільм здивує глядачів. Судячи зі слів актриси, вона зіграє нетипову Барбі: «Люди через згадку імені Барбі одразу думають: "О, Марго грає Барбі, я вже знаю, що буде". Ми ж говоримо: "Що б ви не думали, ми покажемо вам щось зовсім інше. Те, про що ви навіть не підозрювали"».

У фільмі також зніметься Америка Феррера. Роль актриси також поки що не розкривають. Поставить фільм «Барбі» режисер Грета Гервіг, яка зняла стрічки «Маленькі жінки» 2019-го та «Леді-Птаха».

Сценарій Гервіг пише у співавторстві з Ноєм Баумбахом, який написав «Незрівнянного містера Фокса» та «Шлюбну історію».

Команда «Барбі» активно готується до запуску зйомок, які мають стартувати у 2022 році. Прем'єра запланована на 2023-й.


Читати також