12-02-2022 Розваги 127

Disney+ представив трейлер свого першого корейського серіалу — на глядачів чекає мелодрама «Пролісок»

«Пролісок». Новини кіно 2022

Усі епізоди вже доступні для перегляду.

На стрім-сервісі Disney+ вийшов перший південнокорейський проект – багатосерійна мелодрама «Пролісок». На честь релізу онлайн-кінотеатр опублікував новий трейлер шоу.

Дія мелодрами розгортається 1987 року, коли Південну Корею захлеснула хвиля протестів. Спливаючи кров'ю, аспірант Лім Су-хо дістається жіночого гуртожитку, де йому погоджується допомогти студентка Ин Ен-чхо. Незважаючи на загрозу відрахування, вона приховує його від переслідувачів, після чого між молодими людьми зав'язуються романтичні стосунки. Через деякий час дівчина дізнається, що її підопічний — північнокорейський шпигун.


Головні ролі в «Проліску» виконали учасниця K-Pop групи Blackpink Чісу, яка знялася в серіалі «Хроніки Асдала», та Чон Хе-ін, найбільш відомий у роботі над «Гобліном» та «Поки ти спиш». Сценарій написала Ю Хен-мі («Месник у масці»), а постановкою займався Чо Хен-тхак («Хто ти?»). Раніше вони разом знялися у «Небесному замку».

Цікаво, що після корейської прем'єри пілотного епізоду понад 300 тисяч людей підписали петицію про закриття серіалу, оскільки, на їхню думку, той дискредитує продемократичний рух.


Читати також