11-02-2022 Розваги 131

Рідлі Скотт займеться серіалом Той, що біжить по лезу для Amazon

Рідлі Скотт 2022

Amazon Studios розробляє телевізійну версію культової науково-фантастичної франшизи, створеної Рідлі Скоттом "Той, що біжить по лезу". Знаменитий режисер візьме участь у роботі над проектом як виконавчий продюсер.

Проект називається "Той, що біжить по лезу 2099" і задуманий як продовження оригінального фільму 1982 року і його сіквела 2017 року "Той, що біжить по лезу 2049", режисером якого був Дені Вільнев.

Нагадаємо, що в "Тому, хто біжить по лезу", дія якого розгортається в охопленому занепадом Лос-Анджелесі, в центрі сюжету знаходиться поліцейський на ім'я Рік Декард (Гаррісон Форд). Декарду доручено полювати на андроїдів, які зовні не відрізняються від людей, яких називають реплікантами.

Подібні "Той, що біжить по лезу" нео-нуарні картини досить складні в адаптації для серіального формату. Так, Netflix намагався зацікавити своїх передплатників серіалом у жанрі кіберпанк "Видозмінений вуглець", який проіснував два сезони.

У Amazon в роботі є наймасштабніший в історії телебачення проект - фентезійний серіал "Володар перснів: Кільця Влади", прем'єра якого відбудеться на Prime Video у вересні 2022 року.


Читати також