11-02-2022 Розваги 116

Джеймі Дорнан втрачає пам'ять і стає мішенню для лиходіїв у трейлері серіалу «Турист»

Турист серіал

Першого січня відбулася прем'єра багатосерійного трилера «Турист», головну роль у якому виконав Джеймі Дорнан («П'ятдесят відтінків сірого», «Белфаст»). Напередодні швидкого релізу шоу на стрім-сервісі HBO Max у мережі з'явився його новий трейлер.

Чоловік, який їхав пустельною дорогою, потрапляє в ДТП: у його автомобіль врізається вантажівка. Опритомнівши в лікарні, постраждалий не може згадати ні свого імені, ні того, куди він прямував. Поки він намагається відновити пам'ять за декількома зачіпками, до провінційного містечка, де він зупинився, приїжджають загадкові люди, які розпитують місцевих жителів про його місцезнаходження.

Сценарій «Туриста» написали Гаррі та Джек Вільямси («Брехун», «Викликайте акушерку»), а постановкою займалися Кріс Свіні, який також працював над «Брехуном», і Деніел Неттгайм, відповідальний за кілька епізодів «Вбивства на пляжі» та «Еша проти Зловісних мерців».

На екрані компанію Дорнану склали Даніель Макдональд («Неймовірне»), Шалом Брюн-Френклін («Війна світів»), Деймон Герріман («Мортал Комбат»), Алекс Димитріадес («Плач»), Оулавюр Даррі Оулафссон («Справжній детектив») та інші артисти.


Читати також