11-02-2022 Розваги 106

У першому трейлері горору Men від творця Ex Machina Джессі Баклі хтось переслідує

У першому трейлері горору Men

A24 випустила перший трейлер майбутнього горору Men режисера та сценариста Алекса Гарленда, який зняв фільми Ex Machina та «Анігіляція», а також серіал «Розроби».

Головну роль виконала зірка «Чорнобиля» Джессі Баклі – і її героїню хтось переслідує. У таємничому ролику героїня Баклі спокійно ходить під дощем. Вона зупиняється перед похмурим тунелем і вирішує крикнути, щоб почути власну луну. Тут раптом героїня опиняється в церкві, де стоїть жахлива статуя. І потім жінка зустрічає незнайомця (Рорі Кіннер), який раптово зникає. Від колишнього спокою героїні не залишається сліду.

З кожною новою появою таємничого чоловіка вона тривожиться все сильніше, поки зрештою не виходить із себе. І наприкінці трейлера героїня знову опиняється біля тунелю. Вона помічає постать людини та тікає.

В описі сюжету фільму жахів Men натякнули, що дивний тип у трейлері – це мертвий чоловік, який ожив, а саме загиблий чоловік головної героїні.

Як пише Collider, за сюжетом героїня вирушає на відпочинок у сільську місцевість десь у Англії. Чоловік помер, і героїня сподівається, що поїздка допоможе їй впоратися з горем. Судячи з реакції героїні у трейлері та зовнішньому вигляду чоловіка, переслідувачем виявиться загиблий чоловік жінки.

Світова прем'єра фільму Men намічена на 20 травня.


Читати також