11-02-2022 Розваги 125

Адам Драйвер, Пенелопа Крус та Шейлін Вудлі зіграють головні ролі у проекті мрії Майкла Манна «Феррарі»

Адам Драйвер, Пенелопа Крус та Шейлін Вудлі

Чотирьохразовий номінант на «Оскар» Майкл Манн розробляє свій новий проект - великобюджетний біографічний фільм, присвячений автомобільному магнату Енцо Феррарі. Майбутня стрічка отримала назву «Феррарі», а головні ролі у ній зіграють Адам Драйвер, Пенелопа Крус та Шейлін Вудлі.

Як повідомляє видання Deadline, зірка «Зоряних війн» та «Дома Gucci» зіграє Енцо. Драйвер замінить Г'ю Джекмана, який спочатку був обраний на цю роль. Крус втілить на екрані образ дружини Енцо, Лаури, а Вудлі його коханки Ліни Ларді.

На даний момент фільм знаходиться на завершальній стадії виробництва, а зйомки стартують у травні на території Італії.

Для Манна, який також є продюсером «Феррарі», майбутня картина є роботою мрії, він розробляє її вже понад два десятиліття. Сценарій для стрічки ще до своєї смерті у 2009 році написав Трой Кеннеді-Мартін.

Дія розгорнеться влітку 1957 року, коли колишній гонщик Енцо Феррарі переживатиме крах свого бізнесу, який він разом із дружиною Лаурою започаткував десять років тому. Щоб виправити ситуацію, герой наважується на ризиковану справу і бере участь у знаменитій гонці на витривалість Mille Miglia, де йому треба подолати 1000 миль.


Читати також