10-02-2022 Розваги 150

У 4 сезоні серіалу «Титани», можливо, засвітиться культовий ворог Супермена

4 сезон серіалу Титани. Лекс Лютор

У Мережі з’явилася інтригуюча чутка, що в майбутньому 4 сезоні серіалу «Титани» постане культовий лиходій DC Лекс Лютор. Це один із основних ворогів Супермена, а ще з ним тісно пов'язаний Супербой.

Як пише портал The Illuminerdi, Лекс Лютор засвітиться на початку сезону. Основним лиходієм сезону Лютор не стає, тому не варто очікувати багато сцен із ним. Лексу буде більше 40 років, і він постане з яскравою зовнішністю, що запам'ятовується.

Швидше за все, в нових серіях перетнеться Супербой (Джошуа Орпін). Юний супергерой був створений з ДНК Лекса Лютора та його найлютішого ворога Супермена. Супербой з моменту втечі з лабораторії у 2 сезоні дуже хоче зустрітися з Лексом – познайомитися з батьком, якого ніколи не бачив.

Потенційна спільна сцена Супербоя та Лекса цілком може стати одним із найемоційніших моментів шоу. Проте Джокер у 3 сезоні засвітився лише мигцем, тому і у Лютора може бути лише маленьке камео.

На початку лютого стало відомо, що головними лиходіями 4 сезону «Титанів» стануть Мати Хаос та Брат Блад, яких зіграють Франка Потенте та Джозеф Морган.

А ще Титанам на чолі з Найтвінгом (Брентон Твейтс) доведеться зіткнутися зі злочинницею та майстром темної магії Джинкс (Ліза Амбалаванар), яка вміє маніпулювати людьми.

Прем'єра 4 сезону серіалу «Титани» відбудеться не раніше кінця 2022 року.


Читати також