10-02-2022 Розваги 191

Amazon до Супербоула випустила моторошну рекламу Alexa, яка читає думки Скарлетт Йоханссон та Коліна Джоста

здібності голосової помічниці Alexa

Рекламний ролик був випущений для показу під час Super Bowl, і в ньому демонструються реальні та вигадані здібності голосової помічниці Alexa.


Відео починається з того, що третій чоловік Скарлет Йоганссон – Колін Джост – показує функцію Alexa під назвою Hunches, говорячи: "Алекса, сьогодні день гри". У відповідь голосова помічниця включає телевізор на спортивний канал, закриває жалюзі і ставить на охолодження вино. Це реальна можливість Alexa з управління розумним будинком, коли помічниця збирає дані та прогнозує, які дії ви хочете зробити. Йоганссон і Джост одночасно кажуть: «Ніби вона може читати наші думки». Далі у рекламі показуються ситуації, коли Alexa реально починає розуміти думки зіркової пари.

З ранку Йоганссон прокидається поруч із Джостом, і Alexa раптом повідомляє, що замовила рідину з м'ятою для полоскання рота, натякаючи, що чоловік думає про неприємний запах із рота актриси.

Потім голосова помічниця активує блендер, коли Скарлет набридає слухати монолог Коліна. Увечері під час перегляду фільму Йоганнсон переконує Джоста, що зйомки в любовних сценах їй неприємні, але Alexa включає пісню гурту Fleetwood Mac «Маленька брехня».

І ще одна ситуація, коли Alexa підводить пару – це вечеря з гостями, які їдять устриць. Голосова помічниця зізнається, що Колін залишив їх на п'ять годин у машині.

Наприкінці ролика Джост та Йоганссон приходять до висновку, що читання думок – це погана ідея.


Читати також