10-02-2022 Розваги 331

Зйомки «Пригод Паддінгтона 3» стартують наприкінці 2022 року

Пригоди Паддінгтона 3

Милий ведмедик Паддінгтон готується повернутися на великі екрани! Бен Вішоу, який озвучує клишоногого любителя мармеладу, підтвердив, що зйомки фільму «Пригоди Паддінгтона 3» стартують наприкінці 2022 року.

«Пригоди Паддінгтона 2» вийшли у 2018 році – фанати вже зачекалися на нові захоплюючі пригоди Паддінгтона. Проте очікування скоро будуть винагороджені. Вішоу в інтерв'ю ВВС заявив, що зйомки «Пригод Паддінгтона 3» почнуться до кінця року.

Актор також поділився кумедною історією про те, як на нього реагують молоді шанувальники Паддінгтона: «Дещо дуже розчаровує. Коли батьки вказують на мене дітям, я бачу здивування на їхніх обличчях. Вони намагаються зрозуміти, як я можу бути Паддінгтоном. Для них це не має жодного сенсу. І спроби пояснити, що я озвучую Паддінгтона, можуть ще більше заплутати їх».

Нагадаємо, влітку 2021 стало відомо, що зйомки «Пригод Паддінгтона 3» стартують у першій половині 2022-го. Зважаючи на все, зрештою команді довелося відкласти запуск виробництва. З датою прем'єри компанія StudioCanal ще не визначилася, але сіквел явно доведеться почекати. Швидше за все фільм вийде не раніше кінця 2023 року.

А нам поки що залишається тільки гадати, що чекає Паддінгтона у третій частині серії. Представники StudioCanal у 2021 році повідомили Variety, що автори фільму «Пригоди Паддінгтона 3» працюють над проектом з тими самими «майстерністю та увагою», як і під час створення попередніх частин.

StudioCanal поки що не затвердила режисера фільму «Пригоди Паддінгтона 3». Постановник перших двох частин Пол Кінг залишив свою посаду - він буде у франшизі, але як продюсер.


Читати також