10-02-2022 Розваги 143

Усі прем'єрні сеанси Бетмена в IMAX повністю розпродані

сеанси Бетмена

Усі квитки на прем'єрні сеанси фільму "Бетмен" в американській мережі кінотеатрів IMAX викупили за лічені хвилини. Покази заплановані у 350 залах 1 березня 2022 року, одночасно з прем'єрою картини у Нью-Йорку та за кілька днів до початку широкого прокату.

Стверджується, що кожен глядач, що купив квиток, отримає комікс Джефа Леба і Тіма Сейла "Бетмен: Довгий Хелловін # 1" з ексклюзивною обкладинкою, натхненною новою екранізацією.

Нагадаємо, що "Бетмену" прогнозують значний старт у Північній Америці. Песимістичні сценарії обіцяють фільму більше 130 мільйонів доларів на перший вікенд, а оптимістичні - понад 170 мільйонів доларів. Останній результат стане рекордним для екранізації коміксів DC.

Раніше виконавець головної ролі Роберт Паттінсон розповів про детективну складову історії: "Я подивився чорновий варіант фільму. І вже з перших кадрів він сильно відрізняється від будь-якого іншого фільму про Бетмена, це просто інший темп. Те, про що режисер Метт Рівз говорив на нашій першій зустрічі: "Я хочу зняти детективну історію в дусі нуару 70-х років". І я начебто припустив, що це означало якийсь настрій або щось таке. Стилістику. Але з першого кадру я побачив: "Так, це справді детективна історія".


Читати також