10-02-2022 Розваги 154

Перший постер серіалу «Обі-Ван Кенобі» розкрив дату прем'єри

Обі-Ван Кенобі. Новини кіно 2022

Disney+ показав перший постер довгоочікуваного серіалу «Обі-Ван Кенобі» із «Зоряних війн». Атмосферне фото підтвердило дату прем'єри шоу.

На фото зображено самого Обі-Вана Кенобі, до ролі якого повернувся Юен Мак-Грегор. Культовий джедай самотньо бродить пісками Татуїну. На постері зазначили, що серіал стартує 25 травня. Чутки підтвердилися: у Мережі вже давно пишуть, що «Обі-Ван Кенобі» вийде у травні.

Проте багато фанатів очікували побачити серіал 4 травня, коли відзначається День «Зоряних війн».

Дія «Обі-Вана Кенобі» розгорнеться між подіями фільмів «Зоряні війни: Епізод 3 – Помста сітхів» та «Зоряні війни: Епізод 4 – Нова надія». Шоу розповість, що відбувалося у житті Кенобі через 10 років після драматичних подій «Помсти сітхів».

Герой тяжко переживає через зіткнення зі своїм учнем та другом Енакіном Скайвокером, який перейшов на темний бік і став лордом сітхів Дартом Вейдером. Кенобі за сюжетом житиме у вигнанні і при цьому спостерігатиме за ще зовсім юним Люком Скайвокером. Проте зрештою герой знову зіткнеться з Енакіном. У серіалі обіцяють показати епічний поєдинок Обі-Вана Кенобі та Енакіна Скайвокера на світлових мечах – очікується матч-реванш століття.

До ролі Енакіна Скайвокера повернувся Гайден Крістенсен.

У Мережі з'явилися подробиці про сцени зі лиходієм. Дарт Вейдер засвітиться у флешбеках та крутих екшен-сценах. Обіцяють, що він виглядатиме загрозливо.

До касту ще увійшли Індіра Варма, О'Ші Джексон-молодший, Бонні Пессе, Кумейл Нанджіані, Джоел Едгертон, Моусес Інгрем, Сімона Кессел, Руперт Френд та Бенні Сефді. Режисером «Обі-Вана Кенобі» виступає Дебор Чоу, а сценаристом – Джобі Гарольд.


Читати також