10-02-2022 Розваги 144

Зірка «Миротворця» пообіцяв, що фінал натякне на 2 сезон і змусить глядачів плакати

Зірка «Миротворця»

Зірка серіалу «Миротворець» Чаквуді Івуджі поділився новими подробицями про фінальні 7 та 8 епізоди 1 сезону шоу DC. За словами актора, кінцівка натякне на сюжет 2 сезону та змусить фанатів плакати.

У перших шістьох серіях нового хіта Джеймса Ганна сталося багато яскравих подій, а часом і шокуючих. Глядачі дізналися про несподівані подробиці місії нової команди Миротворця з ліквідації загадкових інопланетян, яких у серіалі називають «метеликами». Однак під завісу Ганн покаже щось ще більш дивовижне та емоційне.

У розмові з TV Line Івуджі, який грає лідера загону Мурна, розповів, що фінал сезону напевно зворушить глядачів. Як дав зрозуміти актор, буде відкрита кінцівка з натяком на сюжет 2 сезону: «Ви захочете [після фіналу] швидше вийти в Інтернет, щоб дізнатися, чи серіал був продовжений на 2 сезон! В останніх епізодах ви отримаєте найкраще уявлення про те, ким є ці персонажі, як вони росли. [...]. І я щиро вважаю, що будуть сльози».

Зазначимо, що HBO Max поки що не продовжив шоу на 2 сезон. Проте Ганн ще у січні повідомив, що 2 сезон у планах.

«Миротворець» розповідає про те, що відбувалося у житті Миротворця/ Крістофера Сміта (Джон Сіна) після подій фільму «Загін самогубців: Місія навиліт».

Герой змушений взятися за нову місію, щоб не потрапити до в'язниці і не бути вбитим. Миротворець у складі нової команди має вбити кількох людей, які приховують дикий «крилатий» секрет.

Чекаємо 7 та 8 серії «Миротворця» 11 та 18 лютого.


Читати також