10-02-2022 Розваги 171

Рассел Кроу приєднається до Аарона Тейлора-Джонсона у фільмі «Крейвен-мисливець»

Крейвен-мисливець

Рассел Кроу увійшов до акторського складу майбутнього фільму «Крейвен-мисливець». Актор приєднався до головної зірки картини Аарона Тейлора-Джонсона, який зіграє Крейвена-мисливця. Sony Pictures поки не розкрила подробиць ролі Кроу.

Як уточнює The Hollywood Reporter, багато головних героїв будуть членами сім'ї Сергія Кравінова. Цілком можливо, Рассел Кроу зіграє когось із родичів Крейвена. Виникла теорія, що Кроу дісталася роль батька Сергія. А ще є інтригуюче припущення, що актор зіграє єдинокровного брата героя Дмитра Смердякова, також відомого як Хамелеон.

Ще влітку 2021 року в Мережі з’явилася чутка, що головним лиходієм «Крейвена-мисливця» виступить майстер перевтілень Хамелеон.

Аарон Тейлор-Джонсон засвітився в кіновсесвіті Marvel у ролі Ртуті. Участь актора в «Крейвені-мисливці» може виявитися не просто незвичайним вибором кастинг-директора, а й натяком, що дія розгорнеться в альтернативній реальності. Теорія про інший вимір здається ще правдоподібнішою через приєднання до команди Рассела Кроу – він зіграв Зевса у фільмі «Тор: Кохання і грім» (прем'єра 7 липня).

Нагадаємо, у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема» показали силует Крейвена – його можна побачити у мультивсесвітньому проломі.

Був натяк, що у реальності Аарона Тейлора-Джонсона є Людина-павук. А це означає, що фанатам варто очікувати кросовер Крейвена з одним із Павуків.

Щоправда, у сольнику Пітера Паркера (Том Голланд) могла бути інша версія Крейвена.

Прем'єра фільму «Крейвен-мисливець» Джея Сі Чендора запланована на 12 січня 2023 року.


Читати також