11-02-2022 Розваги 115

Морган Фріман та Джош Гатчерсон зіграють головні ролі у науково-фантастичному трилері «57 секунд»

57 секунд. Новини кіно 2022

Оскароносний Морган Фріман та зірка «Голодних ігор» та «Мосту в Терабітію» Джош Гатчерсон очолять акторський склад фільму «57 секунд». Стрічка являє собою науково-фантастичний трилер про короткострокові подорожі в часі.

Як повідомляє видання Deadline, режисером картини виступить Расті Кандіфф, відомий за антологіями «Калейдоскоп жахів» та «Фільм 43». В основу сценарію «57 секунд» ляже однойменний твір 1969 року британського автора Едвіна Чарльза Табба, а адаптацією займатиметься Мейкон Блер.

Виробництво стартує у квітні цього року в американському штаті Луїзіана.

Гатчерсон зіграє техноблогера, який бере інтерв'ю у техногуру у виконанні Фрімана. Інтерв'ю має стати поворотним моментом у кар'єрі блогера, проте все йде не за планом, коли йому доводиться запобігти нападу на свого співрозмовника. Після інциденту він випадково стає володарем загадкового кільця, що дозволяє перенестись на 57 секунд у минуле.

Фільм «57 секунд» співфінансується компанією Highland Film Group, яка має міжнародні права та представить стрічку на Європейському кіноринку. Права на внутрішній ринок належать CAA Media Finance.


Читати також