11.02.2022
Розваги
eye 135

Кортні Кокс знаходить свою музу в будинку з привидами в трейлері серіалу «Сяюча долина»

Сяюча долина. Новини кіно

Напередодні виходу на екрани комедійного горор-серіалу «Сяюча долина» канал Starz поділився трейлером шоу. Прем'єра відбудеться у ефірі телемережі 6 березня.

У ролику, опублікованому на YouTube-каналі Starz, показана письменниця Пет Фелпс, яка переїжджає до містечка Шайнінг-Вейл (Сяюча долина) разом із чоловіком та двома дітьми. Вона намагається знайти джерело натхнення, щоби написати роман.

Як не дивно, їй це вдається, але дуже нетривіальним способом. Вона починає помічати привид колишньої власниці будинку, домогосподарки з 50-х на ім'я Розмарі, якого більше ніхто не бачить, а також підозрює, що у будівлі відбувалися численні вбивства. Пет Розмарі, що прагне захопити тіло, стає для героїні одночасно і музою, і прокляттям.

«У кожного є внутрішні демони, але у Пет Фелпс вони можуть виявитися справжніми», - йдеться в синопсисі серіалу.

Пет і Розмарі в «Сяючій долині» зіграли Кортні Кокс та Міра Сорвіно, також у проекті задіяні Грег Кінніер, Гас Бірні, Меррін Данжі, Ділан Гейдж та інші актори.

Комедійний горор створений співавтором шоу «Методом спроб та помилок» Джеффом Астрофом та творцем драмеді «Розлучення» Шерон Хорган.

Читати також


up