11-02-2022 Розваги 115

Едріан Броуді зіграє у пригодницькому фільму Ghosted

Едріан Броуді зіграє у пригодницькому фільму Ghosted

Едріан Броуді додав до списку своїх планів ще один чудовий проект. За даними порталу Deadline, лауреат премії «Оскар» приєднався до Кріса Еванса та Ані де Армас в акторському складі висококонцептуальної картини від Apple Studios та Skydance - Ghosted.

Деталі сюжету стрічки поки що приховують, відома лише жанрова спрямованість: на глядачів чекає романтичний пригодницький екшен, наповнений духом класики жанру Роберта Земекіса «Роман з каменем».

Медіагігант придбав права на матеріал ще влітку минулого року, і спочатку разом з Евансом мала зніматися Скарлетт Йоганссон, проте через нестиковки графіків партнерку зірки по стрічках Marvel довелося замінити на його колегу по детективу Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Оригінальний сценарій Ghosted написали автори двох частин «Дедпула» та «Примарної шістки» Ретт Різ і Пол Вернік, а режисурою займеться постановник «Рокетмена» Декстер Флетчер.

Зйомки точно розпочнуть цього року.

Щодо Броуді, то для нього майбутній фільм став ще одним гучним кар'єрним проектом. Минулого року артист відзначився у готичному серіалі «Чепелуейт», третьому сезоні «Спадщини» та «Французькому віснику» Веса Андерсона, а 2022-го він з'явиться в новому сезоні «Гострих картузів», байопіку Ендрю Домініка «Блондинка», багатосерійній спортивній драмі «Час перемоги: Зліт династії Лейкерс», трилері Лі Тамахорі «Імператор», режисерському дебюті Чарлі Дея «Дурень» та наступному фільмі Веса Андерсона «Місто астероїдів».


Читати також