11-02-2022 Розваги 134

Наомі Воттс та німецький дог зіграють головні ролі в екранізації книги Зігрід Нуньєс «Друг»

Наомі Воттс 2022

Зірка «Розмальованої вуалі», «Малхолланд Драйва» та інших картин Наомі Воттс не відчуває браку творчих пропозицій, і чергову вона прийняла буквально днями.

Як повідомляє видання Deadline, актриса зіграє головну роль у фільмі «Друг», заснованому на однойменній популярній книзі американської авторки Сігрід Нуньєс.

Роман, опублікований у 2018 році, отримав Національну книжкову премію США в номінації «Мистецька література». У центрі розповіді опиняється письменниця, яка забирає собі німецького дога, що раніше належав її померлому другу та наставнику. Драматична історія побудована на любові, дружбі, горі та зціленні, а одним з головних її меседжів виступає істина про те, що, допомагаючи іншим, кожна людина може допомогти і собі.

Компанію Воттс у фільмі складе німецький дог на прізвисько Бінг, а за дистрибуцію стрічки відповідатиме нова студія The Veterans, що належить продюсеру Венсану Маравалю («Червона черепаха», «Хай буде, що буде»).

Режисерами проекту виступлять Скотт Мак-Гіхі та Девід Сігел, які раніше спільно працювали над драмою «Розлучення у великому місті». Вони ж напишуть сценарій.


Читати також