11-02-2022 Розваги 102

Розкрито дату прем'єри фінального 6 сезону «Краще подзвоніть Солу»

Краще подзвоніть Солу Новини кіно 2022

AMC оголосив дати прем'єр двох частин фінального 6 сезону серіалу «Краще подзвоніть Солу». Також канал анонсував три спін-офи.

Джеймс Морган «Джиммі» Макгілл (Боб Оденкерк) наприкінці 5 сезону нарешті взяв ім'я Сол Гудман. Тепер герой має вирішити низку проблем і пережити кілька напружених подій. Прощання з героєм буде довгим.

В останньому сезоні спін-офу «Пуститися берега» буде 13 серій – у попередніх було по 10. Як пише Collider, перша частина 6 сезону «Краще подзвоніть Солу» із семи епізодів стартує 18 квітня. Потім шоу повернеться з шістьма серіями 11 липня.

Шоураннер Пітер Гулд обіцяє незабутнє видовище: «На мій погляд, це наш найамбітніший, дивовижний і несамовитий сезон. Навіть у неймовірно складних обставинах вся команда "Сола" – сценаристи, актори, продюсери, режисери та знімальна група – перевершила самих себе».

Всесвіт «Пуститися берега» розширять трьома короткими серіалами, які вийдуть навесні.

6-серійний мультсеріал Slippin Jimmy від аніматорів «Ріка і Морті» розповість про пригоди юного Джиммі, якому доведеться зіткнутися зі своїми першими проблемами юридичного характеру. Дія розгорнеться у 1970-х.

Міні-серіал «Cooper's Bar», в якому теж буде шість епізодів, розповість про актора Купера (Луїс Мустілльо) та відвідувачів його бару в Лос-Анджелесі.

І ще AMC порадує фанатів новими епізодами Better Call Saul Employee Training – вони розкажуть, як створювати рекламні ролики в стилі Сола Гудмана.


Читати також