11-02-2022 Розваги 99

У фільмі «Марвели» Капітан Марвел стане ще сильнішою

Капітан Марвел

Брі Ларсон заявила, що у майбутньому фільмі «Марвели» Marvel Studios її супергероїня Капітан Марвел стане ще сильнішою. Також актриса поділилася подробицями про свої тренування.

У фільмі «Капітан Марвел» показали початок супергеройського шляху Керол Денверс, яка тільки мала стати великою захисницею всесвіту. До фіналу картини Керол серйозно прокачалася, а в «Месниках: Фінал» постала неймовірно потужною.

В інтерв'ю Insider Ларсон розповіла, що в «Марвелах» Капітан Марвел стане ще крутішою. За її словами, Керол і літатиме тепер більше. Також актриса зазначила, що намагалася відповідати своїй сильній героїні – багато тренувалася. «У першому фільмі вона розвиває силу, і я росла разом із нею. Вона вже здобула більше влади над своїми силами. Тепер вона може літати. І тому мені потрібно було, щоб моє тіло стало більш гнучким. Я мала підготуватися до акробатичних трюків».

Як підкреслила Брі Ларсон, перед зйомками сіквела «Капітана Марвел» вона тренувалася набагато більш старанно, ніж за часів підготовки до оригіналу. Тренування стали значною частиною життя актриси.

У нову пригоду Керол вирушить із крутою командою. Капітану Марвел допомагатимуть дві супергероїні – її фанатка Міс Марвел/Камала Хан (Іман Веллані) та давня подруга Моніка Рамбо (Тейона Парріс), яка отримала надздібності в серіалі «ВандаВіжен».

Прем'єра фільму «Марвели» Нії Дакости запланована на 17 лютого 2023 року.


Читати також