11-02-2022 Розваги 108

Шоураннер серіалу «Хлопаки» натякнув на основну сюжетну лінію 3 сезону

Шоураннер серіалу «Хлопаки»

Шоураннер серіалу «Хлопаки» Ерік Кріпке поділився новими подробицями про довгоочікуваний 3 сезон. Автор натякнув, що на події нових серій дуже вплине піцерія Buster Beave, яку контролює Vought International.

На офіційній сторінці вигаданої організації Vought у Twitter виклали рекламне відео мережі піцерій Buster Beave, яка користується великою популярністю у всесвіті «Хлопаків». Пост опублікували 9 лютого на честь Міжнародного дня піци. Кріпке ретвітнув ролик і написав, що Buster Beave стане важливою частиною основної сюжетної лінії 3 сезону.

Також шоураннер сказав, що на питання про арку, пов'язану з піцерією, він не відповідатиме. Спойлери Кріпке розкривати не збирається: «Я можу повідомити, що Buster Beaver та "Приятелі з піци" [Pizza Pals, клуб мережі піцерій] відіграють вирішальну роль у сюжетній лінії третього сезону. Я поки не відповідатиму на додаткові питання».

Важко зрозуміти, як саме проста мережа сімейних піцерій може вплинути на сюжет. Якщо Buster Beaver належить Vought, то, можливо, компанія була створена для реалізації якогось підступного плану. Раптом Vought веселими заходами та знижками в піцеріях хоче приспати пильність жителів Америки та відвернути їх від глобальної зловісної змови.

Однією з найважливіших подій 3 сезону шоу стане введення в сюжет супергеройської команди Розплати, до якої входить Солдатик (Дженсен Еклс). Ця команда була утворена ще до появи Сімки. Може, Солдатик конкуруватиме з Гоумлендером (Ентоні Старр).

Прем'єра 3 сезону серіалу «Хлопаків» намічена на 3 червня.


Читати також