11-02-2022 Розваги 104

Режисер «Незвіданого» працює над фільмом з гри Jak and Daxter

Jak and Daxter. Новини кіно 2022

Рубен Флейшер випустив пригодницький бойовик «Незвіданого», який став першою повнометражною екранізацією Uncharted. Тепер режисер заявив, що він уже приступив до роботи над фільмом ще однієї гри Naughty Dog – Jak and Daxter.

У новому інтерв'ю Digital Trends Флейшер підтвердив, що зараз він працює з PlayStation над адаптацією Jak and Daxter. Режисер не уточнив, це буде ігровий фільм або ж анімаційний. Флейшер дуже радий можливості поринути в цей ігровий всесвіт: «Я насправді працюю над Jak and Daxter. [...]. Думаю, було б справді чудово втілити проект у життя».

Як також зазначив Рубен Флейшер, у якийсь момент він хотів адаптувати Spy Hunter. Екранізація гри так і не вийшла.

Як очікується, фільм з Jak and Daxter зніме Sony Pictures. Студія поки що не затвердила плани на екранізацію гри. Проте ще у травні 2021 року Sony повідомила, що розробить адаптацію 10 відеоігор.

Зірка «Незвіданого»» Том Голланд на початку лютого сказав GameSpot, що хоче знятися у фільмі Jak and Daxter. Як зізнався актор, він із задоволенням зіграв би Джека. Цікаво дізнатися, чи Голланд був тоді в курсі, що Рубен Флейшер планує екранізацію гри.

Перша гра серії Jak and Daxter вийшла у 2001 році. У центрі сюжету ігор опиняються найкращі друзі Джек та Декстер. У першій частині герої вирушили на туманний острів, де Декстер випадково впав у чарівну посудину і перетворився на видростая. Хлопці вирушили у велику подорож, щоб повернути колишню подобу Декстера.


Читати також