11-02-2022 Розваги 148

Головною героїнею серіалу «Володар перснів: Кільця влади» стане молода Галадріель

Володар перснів: Кільця влади

Напередодні в мережі з'явилися нові подробиці серіалу «Володар перснів: Кільця влади». Як повідомляє видання Vanity Fair, дія шоу розгорнеться після того, як Моргот зазнав поразки у війні, що майже знищила весь світ, і задовго до подорожі Фродо та Сема.

Оскільки події «Володаря перснів» відбуватимуться у минулому, фанати зможуть побачити деякі легендарні локації у первозданному вигляді. Наприклад, у всій красі стане королівство гномів Казад-дум, яке пізніше перетвориться на братську могилу, а також глядачам покажуть адаптацію історії моряка Ісілдура (Макс Болдрі), який відрізав Саурону палець під час останнього протистояння Середзем'я з пітьмою.

Головною ж героїнею серіалу, за інформацією Vanity Fair, стане очільниця ельфів Галадріель (Морвет Кларк), яка візьме на себе місію вислідити і знищити поплічників Моргота.

Режисер Хуан Антоніо Байона зізнався, що, продумуючи тональність шоу, спирався на досвід Іспанії, яка 40 років страждала від диктатури, і цим подіям відповідатиме повернення тирана Саурона.

За його словами, саме Галадріель зможе розвіяти тіні минулого: «Є ідея, яка здається дуже вірною Толкіну, а саме інтуїція. Галадріель має інтуїцію, вона розуміє, що ще далеко не все налагодилося і щось ховається в темряві».

Нагадаємо, прем'єра «Володаря перснів: Кільця влади» відбудеться на Amazon Prime Video 2 вересня.


Читати також