11-02-2022 Розваги 132

Кількість абонентів Disney+ різко зросла

Кількість абонентів Disney+ різко зросла. Новини кіно 2022

Абонентська база стрімінгу Disney+ різко зросла. Як свідчить звіт компанії, представлений інвесторам з Волл-стріт, всього за квартал сервіс додав 11,8 мільйона передплатників, внаслідок чого їхня загальна кількість досягла 130 мільйонів, що набагато перевищує навіть найоптимістичніші прогнози.

Таким чином, у той час як основний конкурент - Netflix зіткнувся в минулому кварталі із уповільненням зростання кількості передплатників, Disney+ зміг продемонструвати стійке зростання. І генеральний директор материнської компанії Боб Чапек вважає, що стрімінг зможе зберегти цей імпульс.

"Ми ще не дійшли до найвищої точки розвитку в кожній з наших основних франшиз", - сказав Чапек про основні бренди Pixar, Star Wars та Marvel. Він також зазначив, що Disney+ поступово починає орієнтуватися на більш дорослі групи передплатників.

"Найбільша можливість з погляду розвитку полягає у додаванні в сервіс контенту, розрахованого на найширшу аудиторію", - сказав він. Так, в якості експерименту на Disney+ велася пряма трансляція оголошення списку номінантів на премію Американської Кіноакадемії.

Загалом Disney планує інвестувати 33 мільярди доларів у контент у 2022 фінансовому році, з яких близько 22 мільярдів буде витрачено на розваги, а решта пов'язана зі спортом.


Читати також